Her kaster hun alle klærne

Stjernen overlater lite til fantasien i ny video.

SEXY: Katy Perry viser seg naken iført sølvparykk i hennes nye musikkvideo. Foto: YouTube
SEXY: Katy Perry viser seg naken iført sølvparykk i hennes nye musikkvideo. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Katy Perry (25) overlater svært lite til fantasien i hennes nye musikkvideo for sangen «California Gurls», iført en sølvparykk og ingenting annet.

Den fantasifulle videoen viser Perry i en verden full av søtsaker, noe som kan minne om Willy Wonkas eventyrland.

Snoop Dogg, som er med i sangen, er også med i videoen. Rapperen spiller «Guden» som kontrollerer Perrys reise med et brettspill.

Artisten selv har sagt at hun ble inspirert til å skrive sangen etter at alle vennene hennes gikk av skaftet, da de hørte på Jay-Zs «Empire State of Mind» under en fest.

- Alle holdt drinkene sine i lufta og danset. Jeg tenkte: «Vi er ikke i New York, vi er i Los Angeles! Hva med California? Hva med alle folka, ginen og juicen, palmetrærne i vinden og den solbrente huden?», sa Perry ifølge britiske The Sun.

- Jeg fant ut at vi trengte å lage et tilsvar. Jeg ønsket at folk skulle ville kjøpe en billett til California første gang de hørte sangen.

Singelen «California Gurls» blir sluppet neste uke, men du må vente helt til slutten av august før det nye albumet er i salg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslørte forlovedens store «problem»