VISTE ALT: Ingeborg Heldal kommer aldri til å glemme strippe-showet til Charter-Gunnar. Torsdag ser du opptredenen på TV2. Her har Gunnar selv foreviget sitt strippeøyeblikk. Foto: PRIVAT/SE OG HØR
VISTE ALT: Ingeborg Heldal kommer aldri til å glemme strippe-showet til Charter-Gunnar. Torsdag ser du opptredenen på TV2. Her har Gunnar selv foreviget sitt strippeøyeblikk. Foto: PRIVAT/SE OG HØRVis mer

Her kaster Charter-Gunnar klærne på TV 2

- Det føles som om mitt behov for «lap dance» er dekket for resten av livet, sier Ingeborg Heldal til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Gunnar Berg (38) fra Halden kjører taxi på dagtid, men på fritiden har showmannen en tendens til å ta tingene helt ut.

Torsdag kan du se ham kaste klærne på TV2, i det nye reality-konseptet «TVLab: Norges beste stripper».

Vil bli best

- Jeg vil bli Norges beste stripper, erklærer 38-åringen bestemt.

Haldenseren ble beryktet etter sin innsats i «Charterfeber», hvor eget mål for deltagelse var å gjøre «Charter-Svein» til en normal turist.

LUFTIG SVEV: Gunnar har fått foreviget øyeblikket hvor han viser Ingeborg Heldal sine beste triks på strippestanga.
LUFTIG SVEV: Gunnar har fått foreviget øyeblikket hvor han viser Ingeborg Heldal sine beste triks på strippestanga. Vis mer

- Jeg har ikke hørt noe mer fra produsentene av «Charterfeber», så jeg bestemte meg for å gjøre noe fornuftig i ventetiden. Strippe-TV hørtes ut som et bra alternativ til talentshow, så jeg tenkte det var noe jeg måtte hive meg med på, sier Gunnar.

Kvinnedagen

Opptakene til pilotprogrammet ble gjort på kvinnedagen 8. mars, og Gunnar var ikke snauere enn at han kastet klærne foran dommerne Jonna Støme, Ingeborg Heldal og Caroline Andersen til musikken «What A Man». Stian Barsnes Simonsen er programleder.

Les også : Charter-Gunnar drukner i sex-tilbud

- Ingeborg var den heldige, som fikk en «lap dance» av meg. Hun påsto at det var noe hun aldri kommer til å glemme, og akkurat slikt liker jeg å høre, ler Gunnar.

Viser sin sexy side

Ifølge TV2 er «TV Lab» hvor man scorer høyt for kreativitet og guts, og hvor norske jenter og gutter får vist seg fram fra sin mest sexy side.

Konkurransen starter med audtions hvor alle deltakerne samles på et venterom, der de kan forberede seg, varme opp og vurdere konkurrentene.

Etter tur blir de kalt inn foran tre dommere som vurderer dem og sender videre de mest talentfulle guttene og jentene.

DYNAMITT: Gunnar Berge fra Halden  laget liv i Charterfeber sammen med Svein Østvik.
DYNAMITT: Gunnar Berge fra Halden laget liv i Charterfeber sammen med Svein Østvik. Vis mer

- Dette ble bare fantastisk morsomt, en absurd opplevelse, sier Ingeborg Heldal til Se og Hør.

Ler fortsatt

Hun ler fortsatt, og påstår lattermmildt at Gunnars opptreden er noe av det mest elleville hun har vært med på.

- Gunnar finnes jo ikke sjenert, og byr på seg selv på alle nivåer. Jeg har aldri hatt «lap dance» før, så jeg vet jo egentlig ikke hva jeg skal sammenligne med.

- Jeg er fortsatt usikker på om det er en vanlig reaksjon at den det blir danset for, får latterkrampe. Det føles som om mitt behov for «lap dance» er dekket for resten av livet.

Charter-Gunnar er ikke redd for å vise seg i all sin prakt, og lover seerne mye kropp i torsdagens opptreden.

Gunnar i «Charterfeber»:

- Jeg kaster alt, unntatt en bitte liten tanga. Men hvor mye som vises når jeg snurrer rundt stangen får andre enn meg svare på. 

Taxisjåføren er singel, og lever under mottoet «Alle skal få».

- Jeg har ingen kjæreste for tiden. Men allerede under øvelsene til strippeshowet dukket det opp et spennende tilbud om privatundervisning, dersom jeg ønsker å lære mer.

Her ser du videoen som fikk Charter-Gunnar med i Charter-feber

VISER ALT. Gunnar Berg har aldri vært redd for å by på seg selv.
VISER ALT. Gunnar Berg har aldri vært redd for å by på seg selv. Vis mer

For å komme gjennom nåløyet må deltakerne vise at de er oppfinnsomme, lekne og kreative. De bestemmer selv musikken og får lov til å bruke medbrakte rekvisitter.

Dommerne plukker ut totalt fem gutter og fem jenter som får konkurrere i de fem finalerundene, som arrangeres på en scene, foran et ungt og gira publikum.

I hvert program stemmer publikum i salen ved å gi tips til den stripperen de likte best, og den jenta og gutten som får episodens laveste sum må forlate konkurransen. Før finalen står det igjen  en gutt og en jente som møtes i det siste programmet.

«Norges beste stripper» sendes på TV 2 Zebra torsdag klokken 21.30.

LES OGSÅ: Charter-Svein skulle skremme venninnen...