Her kaster Aksel Lund Svindal skjorta

Alpint-esset dukker opp lettkledd i ny reklamefilm. Se video!

REKLAMEFILM: Alpintesset Aksel Lund Svindal er med i en ny reklamefilm for det italienske vintersportsstedet Trentino. Foto: Fra reklamen
REKLAMEFILM: Alpintesset Aksel Lund Svindal er med i en ny reklamefilm for det italienske vintersportsstedet Trentino. Foto: Fra reklamen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke bare i Norge alpintesset Aksel Lund Svindal (30) er et yndet reklameobjekt. Sponsorer fra hele verden har nærmest stått i kø etter Lørenskogguttens sterke prestasjoner de siste årene. Og Aksel stiller opp.

I Europa medvirker han i flere reklamefilmer og blant dem som ruller og går daglig på TV-skjermen, er reklamen for det italienske vintersportsstedet Trentino.

I filmen du kan se nederst i saken koser kjekkasen seg på spa, restaurant og selvfølgelig i alpintbakken.

På sin egen blogg anbefaler Aksel å besøke Trentino.

- Har du ikke planlagt vinterens skiferie ennå? Kanskje du bør sjekke ut Trentino, skriver han.

I Norge er vi vant til å se ham spise Vitaminbjørner. Og for sitt eget skimerke, Head, spiller han i en reklame sammen med blant annet kjæresten Julia Mancuso (28). Men det stopper ikke der.

Også for sin klokkesponsor Longines har den populære skigutten stilt opp. I videoen for det sveitsiske klokkemerket, vises det klipp av Aksel på ski som barn og ungdom.

LES OGSÅ: Trente sponsoren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer