KASTET KLÆRNE: Ivana Trump poserte velvillig som motiv i den engelske utgaven av "Kjendis-Big Brother". Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE: Ivana Trump poserte velvillig som motiv i den engelske utgaven av "Kjendis-Big Brother". Foto: Stella PicturesVis mer

Her kaster 60-åringen klærne - på TV!

Den tidligere modellen kastet alle hemninger til side.

Se video av
lettledde Ivana
Trump nederst
i saken!

SEHER.NO: Ivana Trump (60) er mest kjent for sitt ekteskap med steinrike Donald Trump, men også for sin rolle som modell og som tidligere OL-utøver. Derfor ble hun også invitert med i den engelske utgaven av "Kjendis-Big Brother", sammen med blant andre Vinnie Jones, Stephen Baldwin og Basshunter.

Den kjente 60-åringen stjeler ofte oppmerksomhet, på godt og vondt. Intet unntak var det når deltagerne skulle male diverse motiver i reality-serien. For det var nemlig Trump som også denne gangen fikk mest oppmerksomhet, da hun kastet nesten alt som var av klær og ble liggende med bare undertøy på.
 
I desember skrev Seher.no om Donald Trumps eks-kone, som ble offer for en litt heller pinlig situasjon, da hun irriterte seg litt mer enn normalt over noen barn på flyet fra Palm Beach.

I følge politiet begynte Trump å se seg temmelig lei av noen barn som løp opp og ned midtgangen, derfor begynte hun å banne og slenge stygge kommentarer til de små barna.

Til slutt måtte politiet rykke inn og be Ivana pent om å forlate flyet. Da hun nektet, ble hun eskortert vekk.

Den gang var hun alene. Under "strippeshowet" i "Kjendis-Big Brother" hadde hun i hvert fall en yngre, kvinnelig deltager ved sin side...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Giftet seg- igjen

Se video av lettkledde Ivana Trump her: