MOSJON I BASSENGET: Vanngymnastikk er populært blant beboerne på leilighetshotellet Playa Feliz. Foto: Erik Valebrokk
MOSJON I BASSENGET: Vanngymnastikk er populært blant beboerne på leilighetshotellet Playa Feliz. Foto: Erik ValebrokkVis mer

Her kan du komme i form i ferien

Stadig flere ønsker å trene i ferien. Bli med på friskustur til Gran Canaria!

SEOGHØR.NO: – Dette er perfekt, sier de danske venninnene Cecilia Lykke Løsekraut, Yasmin Saud Abdukadir og Josephine Lykke Rasmussen mens de tar en pause i joggeturen.

– Her får vi alt vi trenger på ett sted. Sol, varme og gode treningsmuligheter, og samtidig har vi jo ferie, stråler de tre som ikke har noen problemer med å heve glasset når kvelden kommer. Men, det er viktig for dem at reisemålet er godt tilrettelagt for mosjon og aktivitet.

MORGENTRIM: De danske venninnene Cecilia Lykke Løsekraut, Yasmin Saud Abdukadir og Josephine Lykke Rasmussen starter dagen med en joggetur langs den fine promenaden i Bahia Feliz. Foto: Erik Valebrokk
MORGENTRIM: De danske venninnene Cecilia Lykke Løsekraut, Yasmin Saud Abdukadir og Josephine Lykke Rasmussen starter dagen med en joggetur langs den fine promenaden i Bahia Feliz. Foto: Erik Valebrokk Vis mer

Treningstrend i vekst

Vi befinner oss på Gran Canaria, nærmere bestemt langs promenaden ved hotellene Blue Village Orquidea og Playa Feliz i fredelige Bahia Feliz. De to nabohotellene er blant stadig flere som satser på trenings- og aktivitetstilbud til gjestene.

Solen har så vidt stått opp, men dagen er for lengst i gang for de tre venninnene. Trenden med mosjon i ferien er i sterk vekst, og stadig flere undersøker mulighetene for å holde seg i form før de velger hotell.

Proffe instruktører

Her er da også tilbudet stort. Ikke minst har alle Blue Village-hoteller et eksklusivt samarbeid med den internasjonale treningskjeden Les Mills, så hvis du for eksempel trener Body Combat hjemme, får du de eksakt samme timene her.

TØFFE TAK: Den svenske treningsinstruktøren Olga Rönnberg har tidligere holdt "Mamma Bootcamp" på Kypros, og i høst besøkte hun Bahia Feliz. Foto: Erik Valebrokk
TØFFE TAK: Den svenske treningsinstruktøren Olga Rönnberg har tidligere holdt "Mamma Bootcamp" på Kypros, og i høst besøkte hun Bahia Feliz. Foto: Erik Valebrokk Vis mer

Tidligere i høst hadde også hotellet besøk av den svenske treningsguruen Olga Rönnberg som holdt egen «Mamma Bootcamp» – et tøft, men velfungerende treningsopplegg for nybakte mødre som vil tilbake i form. Det var så vellykket at det blir flere lignende tilbud senere.

Crawlekurs, egne joggeløyper, vanngymnastikk og mye annet er også blant tilbudene, og du kan legge opp aktivitetsnivået som det passer deg best. Det er ingen grunn til å overdrive heller. Husk, du er på ferie!

Bahia Feliz

Star Tour selger turer til Blue Village Orquidea til i underkant av 4000 kr per person for en uke, inkludert flyreise. Reiser du i lavsesong kan du få turer helt ned i 2300 og fra 1998 på nabohotellet Playa Feliz.

Det finnes også andre hoteller som er spesielt tilrettelagt for trening, både hos Star Tour, Ving og Apollo. Gå inn på selskapenes hjemmesider for å sjekke tilbudene.

Reiseutgiftene til reportasjen er delvis betalt av Star Tour.

LES OGSÅ: 12 reiseforslag til 2015