FIKK LATTERKRAMPE: Mens CNBCs journalist vrir seg i latter, forsøker Barack Obama å trekke tilbake uttalelsene han kom med om Kanye West. Foto: Faksimile YouTube
FIKK LATTERKRAMPE: Mens CNBCs journalist vrir seg i latter, forsøker Barack Obama å trekke tilbake uttalelsene han kom med om Kanye West. Foto: Faksimile YouTubeVis mer

Her kaller presidenten Kanye en drittsekk

Du har kanskje hørt lydopptaket. Her er videoen av USAs president som kaller Kanye West en drittsekk…

SEHER.NO: Rapperen Kanye West (32) har stått for ukens snakkis og tirret på seg alle, da han stjal all glans fra prisvinneren Taylor Swift (19) under MTV Video Movie Awards i New York.

Mens Swift takket for prisen hun vant for "Beste Kvinnelige Video", stormet Kanye West scenen og tok mikrofonen fra henne.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videone noensinne! Noensinne!, sier Kanye og peker på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen før han forsvinner like plutselig som han kom.

Opptrinnet har fått enorm oppmerksomhet, og til og med helt til topps i USA. For selv president Barack Obama har sterke meninger om det som skjedde.
- Taylor Swift virker som en veldig fin person. Hun får sin pris, hva er det han gjør?, sier president Barack Obama.

- Hvorfor gjorde han det? Spør en i rommet. 

- Han er en drittsekk, sier Barack Obama til overdøvende latter fra de andre i rommet.
Videoopptaket ble gjort uten at Obama skal ha vært klar over det, mens den amerikanske presidentet ventet på å bli intervjuet av CNBC. Men etter å ha kommet med kommentarene, tar Obama seg i det og innser at sitatet raskt kan bli spredd verden rundt, og gjør tydelige tegn til journalistene om ikke å publisere det.

- Vær litt raus med presidenten, bønnfalt Obama.

Det ønsket ble ikke etterfulgt...

For ikke før hadde han uttalt ordene, før representanter fra den konkurrerende TV-kanalen ABC, som overhørte samtalen, la det ut på Twitter. Deretter kom lydklippet, og nå altså videoen av den etter hvert så legendariske president-kommentaren.

Men det spørs om Obama trenger å frykte noen velgerflukt av den grunn. Han sa vel i grunn bare det alle tenkte...

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg liker drittsekkeksen min bedre enn deg

Se video her: