FOR STORE SKO: Matt Damons avtrykk fra 5. juni er tatt med for store sko.  Foto: All Over Press
FOR STORE SKO: Matt Damons avtrykk fra 5. juni er tatt med for store sko. Foto: All Over PressVis mer

Her jukser Matt Damon

Du ser det kanskje ikke, men her jukser faktisk Matt Damon.

SEHER.NO: Matt Damon fikk tips om å pynte litt på fotavtrykket da han skulle forevige det i sementen på "the walk of fame".


Det var kompis og skjørtejeger George Clooney (46) som tipset 37 år gamle Matt Damon om å oppgradere skostørrelsen, melder britiske Female First.

Natten før "The Bourne Ultimatum"-stjernen Matt skulle sette sine spor på den berømte gaten, fikk han en mystisk oppringing fra Clooney


- Hør her, dette er greia… du må skaffe deg store sko, formante George.


Matt fortsetter:


- Jeg spurte ham hva han mente, og han sa at sementen faktisk forminsker avtrykkene når den tørker. Jeg husket at jeg har sett på noen av disse fotavtrykkene og tenkt- John Wayne med dameføtter? Neppe, så da kikket jeg igjennom klesskapet mitt og fant et par sko som var størrelse 12, jeg bruker vanligvis 11.


Og riktignok, stjernen fra Ocean’s Thirteen filmen, dukket opp i altfor store sko da han skulle sette sine spor i gaten sammen med de andre stjernene.


LES OGSÅ: Stjernetips fra Affleck

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.