NY KJÆRESTE: Jillian Michaels er mest kjent for norske TV-seere som personlig trener i "The Biggest Loser" på TVNorge. Nå har hun funnet lykken igjen. Foto: TVNorge
NY KJÆRESTE: Jillian Michaels er mest kjent for norske TV-seere som personlig trener i "The Biggest Loser" på TVNorge. Nå har hun funnet lykken igjen. Foto: TVNorge Vis mer

Her Jillians nye kjæreste

«Biggest loser»-Jillian fant lykken med vakker skuespillerinne.

SEHER.NO: Når Jillian Michaels presser «Biggest loser»-deltakerne ned ufattelig mange kilo på TV, er vanskelig å se hvordan hun kan ha en mykere side.

Men nå har den tøffe personlige treneren funnet lykken på hjemmebane, med skuespillerinnen Vanessa Marcil (41). Marcil har spilt i en rekke kjente TV-serier som «Las Vegas», «General Hospital» og «Beverly Hills 90210».

Ifølge  PerezHilton.com skal de to ha pleiet kontakt i lengre tid.

Marcil har fra tidligere en sønn med «Beverly Hills»-kollega Brian Austin Green, og var også gift med 80-tallshelten Corey Feldman. 

- Å gå fra Green og Feldman til Jillian? Vi vil si det er en oppgradering, skriver PerezHilton.com om det nye forholdet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 

LES OGSÅ: La på seg 15 kg av vann