Mila Kunis og Ashton Kutcher:

Her innser stjerneparet at de er tatt på fersken

Mila og Ashton ble overrumplet under hockeykampen.

BLE OVERRASKET: Skuespillerne Ashton Kutcher og Mila Kunis fikk seg en god latter da de var tilskuere under en hockeykamp i Los Angeles denne uken. Foto: NTB scanpix
BLE OVERRASKET: Skuespillerne Ashton Kutcher og Mila Kunis fikk seg en god latter da de var tilskuere under en hockeykamp i Los Angeles denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespillerparet Mila Kunis (34) og Ashton Kutcher (40) har kjent hverandre i en årrekke, fra de spilte sammen i serien «That '70s Show» fra 1998 til 2006.

De har prøvd å holde en lav profil i rampelyset, og har kun vist seg sammen på den røde løperen én gang i løpet av 17 år.

Da ekteparet mandag dukket opp på tribunen på Staples Center i Los Angeles for å se hockeykamp, klarte de imidlertid ikke å unngå all oppmerksomheten.

Ashton og Mila fikk seg nemlig litt av en overraskelse da skjermen fikk et hjertefilter over seg og ble et såkalt «kiss cam».

De begge reagerer med høylytt latter, før Ashton slikker seg rundt leppene og lener seg mot Mila for et kyss.

Saken fortsetter under videoen:

Første kyss

Da «That '70s Show» først startet sin innspilling en gang rundt 1998, var Kunis bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at ektemannen var hennes første kyss.

Kutcher, som var 20 år på dette tidspunktet, har tidligere uttalt at det var ubehagelig å måtte kysse den da mindreårige Kunis under innspilling.

I et intervju med Howard Stern avslørte 40-åringen at han måtte kysse sin nåværende kone med lukkede lepper.

- Det var veldig rart. Jeg bare: «Er ikke dette ulovlig?», sa Kutcher.

- Hun var som en lillesøster for meg, la han til.

Falt pladask

De to skuespillerne spilte kjærester på skjermen, men det tok lang tid før de fant tonen privat også.

Under en prisudeling i 2012 møttes Kutcher og Kunis igjen, etter at de ikke hadde sett hverandre over lang tid.

Kutcher var nyskilt fra filmstjernen Demi Moore (55) og Kunis hadde akkurat kommet ut av et ni år langt forhold med skuespiller Macaulay Culkin (37).

I et tidligere intervju med Howard Stern kom det fram at de to skuespillinerne ble enige om å forsøke å være «venner med fordeler».

To år senere fridde «Two and a Half Men»-kjekkasen, og de giftet seg i 2015. Åtte måneder etter kom datteren Wyatt (3) til verden.

I november 2016 ble paret foreldre for andre gang til sønnen Dimitri (1). ​

Saken fortsetter nedenfor.

- Uendelig givende

Paret har tidligere uttalt at de begge elsker småbarnstilværelsen. «Bad Moms»-stjernen har heller aldri lagt skjul på at hun har ønsket å utvide familien.

Ashton elsker å være pappa, og har sagt at farskjærligheten han har for barna sine er ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, sa han ifølge E!News.com.

Mila har skrytt av at Ashton er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene på datteren.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg før nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer