«Top Gun: Maverick»

Her innser stjernen kjempetabben

Talkshowverten James Corden hadde ingen anelse om hva han sa ja til da action-ringreven Tom Cruise foreslo flytur.

TØFF LUFTETUR: I forbindelse med kinolanseringen av «Top Gun: Maverick», takket TV-verten og komikeren James Corden ja til å bli med Tom Cruise på tur. Så innser han hva som skal skje. Foto: YouTube/The Late Show
TØFF LUFTETUR: I forbindelse med kinolanseringen av «Top Gun: Maverick», takket TV-verten og komikeren James Corden ja til å bli med Tom Cruise på tur. Så innser han hva som skal skje. Foto: YouTube/The Late Show Vis mer
Publisert

I forbindelse med en gjesteopptreden på mandagens «The Late Show», inviterte kinoaktuelle Tom Cruise (59) den britiske programverten James Corden (43) med på akrobatisk flytur.

Og det var Cruise selv som skulle sitte bak spakene.

- Når Tom Cruise ringer, så må du nesten svare «ja», sier Corden til Today mens han venter grytidlig om morgenen på en flybase i Burbank i California.

Filmstjernen selv satte stor pris på at Corden skulle bli med ham opp i lufta.

- Var han den første programlederen jeg spurte? Nei, for pokker. Han var bare den første - og den eneste - som takket ja, sier han til Today.

Ikonisk actionrolle

Denne uka er Tom Cruise tilbake på kinolerretet i en av sine mest ikoniske roller: Den fryktløse jagerflypiloten Pete «Maverick» Mitchell. Premieren kommer 36 år etter at kultklassikeren «Top Gun» gjorde ham til en av tidenes største superstjerner.

I «Top Gun: Maverick» møter vi Mitchell som kan se tilbake på flere tiår år som toppilot i den amerikanske marinen. Så får han i oppgave å trene en ny gruppe unge piloter i forkant av et spesialoppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer