Her hopper Paradise-jentene til sengs

- Jeg husker ikke så mye av den kvelden.

HET STEMNING: Tine Helene Valle og Stine-Marie Lothe Svendsen blir vist mens de flørter hett i kveldens episode av «Paradise Hotel» Foto: TV3
HET STEMNING: Tine Helene Valle og Stine-Marie Lothe Svendsen blir vist mens de flørter hett i kveldens episode av «Paradise Hotel» Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  En snau uke etter at de norske «Paradise Hotel»-jentene Tine Helene Valle (23) og Stine-Marie Lothe Svendsen (20) kysset og la seg i samme seng i TV3s reality-serie, får de to enda hetere følelser for hverandre i mandagens episode.

Under en fuktig fest på hotellet blir de to blant annet vist mens Tine setter seg oppå Stine-Maries fang, og brunetten stikker en hånd under skjorten hennes.

Senere fortsetter de to jentene flørtingen på ett av soverommene, hvor Tine setter seg over venninnen i senga.

- Begynte å kline mer og mer

Stine-Marie, som er åpent bifil, hevder hun ikke hadde noen forventninger om å finne en så god tone med noen av de andre jentene, da hun gjorde seg klar til å starte innspillingen av «Paradise Hotel».

- Jeg hadde ingen forventninger, hverken til guttene eller jentene. Men Tine er en kjempeflott jente, og under denne festen begynte vi å kline og flørte mer og mer.

- Jeg husker ikke så mye av den kvelden, siden det er over to måneder siden. Derfor blir det litt rart å se dette igjen. Men det var deilig å kline med Tine, ler hun til Seher.no.

Hun vil imidlertid ikke røpe på forhånd hvor langt jentene gikk foran TV-kameraene.

Tine Helene Valle sa i forrige uke til Seher.no at hun hadde bestemt seg for å ikke ha sex med hverken gutter eller jenter før hun traff de andre deltagerene i «Paradise Hotel».

- Det har aldri vært aktuelt for meg å ha en jentekjæreste. Jeg heller ikke i den retningen i det hele tatt. Men om jeg skulle ha gjort det, så ville jeg ikke hatt sex med en jente på Paradise Hotel heller. Jeg ser ikke noe forskjell på det og å ha sex med en gutt, sier hun til Seher.no.

Og etter den heftige flørten med Stine-Marie presiserer hun igjen til kameraene at hun ikke er lesbisk.

- Jeg er jo ikke lesbisk, men står for det jeg har gjort, sier hun.

Hetser ba om unnskyldning
Stine-Marie Lothe Svendsen har hatt en omdiskutert rolle hittil i årets «Paradise Hotel», etter å ha byttet rom og partnere flere ganger i realityserien.

Blant annet sørget hun for at modellen Victoria Norrman måtte forlate skandalehotellet etter at hun selv ble fredet.

Men Stine-Marie hevder hun stort sett bare har fått positive tilbakemeldinger fra Paradise-fansen.

- Jeg har vel bare hatt en jente som skrev negativt om meg på Facebook, men etter at jeg tok det opp på bloggen min, endret hun mening og ba om unnskyldning, sier hun til Seher.no.

Tine sier til Paradise-kameraene at hun syntes det var gøy å erte Paradise-guttene- som flere ganger har klaget over sin frustrasjon på for lite sex.

Men Stine-Marie ofret ikke guttene en tanke under den hete flørten med Tine.

- Det tenkte jeg ikke på i det hele tatt. Jeg var bare der for å ha det mest mulig gøy, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Paradise-Tine ble sparket i skrittet