Her hopper Paradise-guttene til sengs

- Jeg satt med puta foran ansiktet da jeg fikk se episoden på forhånd, men jeg tenker jo at det er rart å være historisk. Se video!

Se video øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: I løpet av fem sesonger av  TV3-realityserien «Paradise Hotel» har flere gutter og jenter hoppet til køys med det motsatte kjønn foran TV-kameraene.

Men i mandagens episode hopper for første gang to mannlige deltagere til køys sammen, transseksuelle Luis Furnes (27) og hans romkamerat Glenn Henriksen (22).

I episoden får seerne se at de to deltagerne flørter i dusjen og boblebadet, før de ender opp i sengen, hvor Luis gir Glenn oralsex.

- Rart å være historisk
- Jeg satt med puta foran ansiktet da jeg fikk se episoden på forhånd, men jeg tenker jo at det er rart å være historisk.

- Det har vel litt med tilfeldigheter å gjøre, at det var to skeive med i år og at vi fikk så god kontakt som vi gjorde, sier Luis Furnes.

Den populære Paradise-deltageren - som tidligere har avslørt til Seoghør.no at han føler seg som en kvinne fanget i en mannekropp - er ikke redd for å bli møtt med negative reaksjoner etter at scenene blir vist på TV.

- Jeg har allerede fått masse reaksjoner fra folk som har sett episoden på Viaplay (TV3s nettside, red.anm), og de har bare vært positive.

- Jeg synes ikke det er noe forskjell å vise homofil og heterofil sex på TV, og de heterofile parene har jo humpet i vei på Paradise i flere år, sier Luis.

Ikke kontakt i dag
Luis sier han ikke har noe spesiell kontakt med Glenn i dag.

- Han er normalt ikke en type jeg faller for, men alle følelser blir veldig forsterket inne på et sted som «Paradise Hotel». Han fikk meg til å le, og vi hadde det veldig gøy sammen.

- Etter at vi hadde havnet i sengen, tror jeg også vi bare flirte av det hele. Det gjorde også de andre deltagerne. Det var ingen som var negative,  sier han til Seoghør.no.

Jentesex
Mandagens episode er ikke første gang to deltagere av samme kjønn hopper til køys foran Paradise-kameraene.

Det skjedde allerede i den første norske sesongen i 2009, da Therese Adsen Aanonli og Noor Kamil fant tonen inne på skandalehotellet.«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3 kl 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Hetses på nettet etter Paradise-bråket