Kim Kardashian:

Her holdt hun på hemmeligheten

Kim Kardashian droppet gifteringen bare timer før hun tok ut skilsmisse fra Kanye West.

UTEN RING: Kim Kardashian droppet ringen da hun besøkte en venn i Los Angeles i forrige uke. Noen timer senere ble det kjent at hun hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen. Foto: MEGA / NTB
UTEN RING: Kim Kardashian droppet ringen da hun besøkte en venn i Los Angeles i forrige uke. Noen timer senere ble det kjent at hun hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen. Foto: MEGA / NTB Vis mer
Publisert

Etter måneder med heftige rykter og ustoppelige overskrifter i den internasjonale sladrepressen, ble det på fredag omsider kjent at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skiller lag.

Da meldte kjendisnettstedet TMZ at Kardashian hadde tatt ut skilsmisse - og dermed går den eventyrlige, men turbulente kjærlighetshistorien mot en slutt.

Den verdensberømte duoen giftet seg i 2014, og har siden den gang fått de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1). Kardashian har bedt om delt omsorg for barna, noe West skal ha gått med på.

Skilsmisseforhandlingene ser alt i alt ut til å ha gått svært fredelig for seg. En dato for separasjonen har hittil ikke blitt gjort kjent - men det er ingen tvil om at bruddet har ligget i en kortene en god stund.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Uten ring

Mye later også til at det har vært slutt mellom realitystjernen og rapperen en stund allerede. I forrige uke - bare timer før skilsmissenyheten sprakk - ble Kardashian nemlig observert uten giftering på fingeren.

Paparazzifotografene var ikke langt unna da 40-åringen forlot huset til en venn i Los Angeles torsdag 18. februar - kvelden før nyheten om skilsmissen virkelig ble et faktum.

Kardashian var staselig antrukket som alltid - men gifteringen var ikke å få øye på.

Kardashian ble ifølge Us Magazine sist observert med gifteringen i starten av januar. Kort tid senere la hun imidlertid ut en serie bilder på Instagram der ringen var borte. Kanye West har på sin side holdt på ringen til det siste, og ble sett i Malibu 17. februar - med ring på fingeren.

OVER OG UT: Kim og Kanye er snart historie. Her er duoen sammen under moteuken i New York i 2015. Foto: Matt Baron / REX / NTB
OVER OG UT: Kim og Kanye er snart historie. Her er duoen sammen under moteuken i New York i 2015. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer

Det er ikke godt å si hvordan dagene har vært for Kim Kardashian og Kanye West siden nyheten sprakk på fredag. De har begge til gode å uttale seg, og det har kommet lite informasjon om deres gjøren og laden.

Kim Kardashian ser imidlertid ut til å ha brukt dagene sammen med venner og familie. Søndag delte hun flere videosnutter av moren Kris Jenner (65) på Instagram, og da så mor og datter ut til å ha det svært trivelig i hverandres selskap.

West og Kardashian har i lang tid bodd fra hverandre. Realitystjernen har holdt til i Los Angeles sammen med de fire barna, mens West for det meste har oppholdt seg på ranchen sin i Wyoming.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Tre skilsmisser

Som nevnt var det fredag i forrige uke det ble kjent at Kardashian og West skal skilles etter et nesten sju år langt ekteskap.

Ifølge TMZ ba Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Det kom også frem at Kardashian og West hadde en ektepakt sammen, og at begge parter langt på vei skal ha vært enige om utfallet.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendisadvokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skrev TMZ.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Dette er tredje gang Kim Kardashian skilles. Realitystjernen var gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004, og deretter med Kris Humphries (36) i 2011. Det ekteskapet ble imidlertid av det kortvarige slaget, for etter bare 72 dager skilte de lag.

Skilsmissen er derimot Kanye Wests første.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer