Kim Kardashian:

Her holdt hun på hemmeligheten

Kim Kardashian droppet gifteringen bare timer før hun tok ut skilsmisse fra Kanye West.

UTEN RING: Kim Kardashian droppet ringen da hun besøkte en venn i Los Angeles i forrige uke. Noen timer senere ble det kjent at hun hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen. Foto: MEGA / NTB
UTEN RING: Kim Kardashian droppet ringen da hun besøkte en venn i Los Angeles i forrige uke. Noen timer senere ble det kjent at hun hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen. Foto: MEGA / NTB Vis mer
Publisert

Etter måneder med heftige rykter og ustoppelige overskrifter i den internasjonale sladrepressen, ble det på fredag omsider kjent at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skiller lag.

Da meldte kjendisnettstedet TMZ at Kardashian hadde tatt ut skilsmisse - og dermed går den eventyrlige, men turbulente kjærlighetshistorien mot en slutt.

Den verdensberømte duoen giftet seg i 2014, og har siden den gang fått de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1). Kardashian har bedt om delt omsorg for barna, noe West skal ha gått med på.

Skilsmisseforhandlingene ser alt i alt ut til å ha gått svært fredelig for seg. En dato for separasjonen har hittil ikke blitt gjort kjent - men det er ingen tvil om at bruddet har ligget i en kortene en god stund.

Uten ring

Mye later også til at det har vært slutt mellom realitystjernen og rapperen en stund allerede. I forrige uke - bare timer før skilsmissenyheten sprakk - ble Kardashian nemlig observert uten giftering på fingeren.

Paparazzifotografene var ikke langt unna da 40-åringen forlot huset til en venn i Los Angeles torsdag 18. februar - kvelden før nyheten om skilsmissen virkelig ble et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer