VELVÆRE: På www.artesia.no kan man se bildene fra det eksklusive senteret. De tilbyr både svømmebasseng, kaldkulper og jacuzzi! Foto: Artesia.no
VELVÆRE: På www.artesia.no kan man se bildene fra det eksklusive senteret. De tilbyr både svømmebasseng, kaldkulper og jacuzzi! Foto: Artesia.noVis mer

Her holder Vendela formen

- Medlemmene våre kommer hit for å få fred, sier eieren av Artesia.

SEHER.NO: Det er på Majorstua det skjer.

Store deler av kjendis-Norge drar nå til den fornemme Oslo-bydelen for å gå på Artesia - et eksklusivt velværesenter som krever hele 30.000 i innmeldingsavgift!

Prinsessegemalen Ari Behn (33), som har mistet flere kilo den siste tiden, er bare en av de kjente ansiktene som ifølge VG benytter seg av en senterets fem faste privattrenere.

Andre kjente som svetter her er den mye omtalte kjendiskunstneren Marianne Aulie (35), ELLE-redaktør Signy Fardal (45) og modell og Designerspirene-programleder Vendela Kirsebom (39).

Her er noen av Artesias finesser:

  • Gratis parkering, badekåper, solarium, håndklær, såpe og sjampo.
  • To gratistimer med personlig trener.
  • Svømmebasseng, kaldkulper og jacuzzi.
  • Flatskjerm på treningsrommene med tilhørende trådløse høretelefoner.
- Medlemmene våre kommer hit for å få være i fred. Derfor vil jeg aldri si noe om hvem som er medlem, sier eier og daglig leder Ketil Haakon Stenmarck til avisa.

Men Stenmarck mener at det ikke er snakk om noe snobbested, selv om det koster 12.000 kroner i året å gå dit - i tillegg til innmeldingsavgiften.

- Ja, det er eksklusivt, men alle kan bli medlem her - det handler om prioriteringer.

Et steinkast unna Artesia ligger både Elixia og SATS. Her koster det rundt 500 kroner i måneden å trene.