Her holder Oscar-vinneren på å drukne

Anne Hathaway måtte reddes av en surfer, da alt gikk galt under svømmeturen på Hawaii.

SEOGHØR.NO: Anne Hathaway (31) og ektemannen Adam Schulmans romantiske ferie på Hawaii utviklet seg ifølge Daily Mail til et mareritt da skuespilleren tok seg en svømmetur på stranden i Oahu.

Anne ble trukket under vann av en skummel understrøm da hun skulle ta seg en svømmetur onsdag.

VANT OSCAR: I fjor vant Anne Hathaway Oscar for beste kvinnelige birolle for rollen i «Les Miserables». I 2010 ledet hun Nobelkonserten i Norge sammen med Denzel Washington. Foto: Stella Pictures
VANT OSCAR: I fjor vant Anne Hathaway Oscar for beste kvinnelige birolle for rollen i «Les Miserables». I 2010 ledet hun Nobelkonserten i Norge sammen med Denzel Washington. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun viftet ifølge avisen med hendene og prøvde å signalisere til de andre på stranden før strømmen dro henne under igjen. Heldigvis kom en lokal surfer til unnsetning og fikk dratt Anne i sikkerhet.

Fikk infeksjon

Men faren var ennå ikke over. På vei opp til stranden skar Hathaway foten på en skarp stein. For å stoppe blødningen og hindre infeksjon måtte Anne legge seg ned i sanden, mens ektemannen sugde på tåen hennes.

FIKK HJELP: Anne skar foten på vei opp på stranden og Adam renset såret med sitt eget spytt.  Foto: FameFlynet
FIKK HJELP: Anne skar foten på vei opp på stranden og Adam renset såret med sitt eget spytt. Foto: FameFlynet Vis mer

Heldigvis endte alt bra for 31-åringen og det var en tydelig lettet og takknemlig Anne som kysset ektemannen og takket ham for hjelpen.

ENDTE GODT: Adam var tydelig glad for at kona overlevde møtet med bølgene på Hawaii.  Foto: FameFlynet
ENDTE GODT: Adam var tydelig glad for at kona overlevde møtet med bølgene på Hawaii. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Ga hundebæsj i julegave