- Her hjelper det ikke å være sterk jente

«SKAM»-kollegaene ga alt på Norway Cups veldedighetskamp.

SEOGHØR.NO: Under Norway Cup sin årlige veldedighetskamp, onsdag, var det to av kjendisene som fikk svært mye oppmerksomhet.

«SKAM»-skuespillerne Thomas Hayes (18) og Ulrikke Falch (19) hadde nemlig tatt på seg fotballdrakta, til inntekt for organisasjonene MOT og PØBEL. 

Til Seoghør.no måtte Ulrikke («Vilde»), innrømme at hun følte seg litt annerledes på banen. 

- Veldig morsomt å spille med de andre kjendisene, men du kan jo sammenligne det med en vanlig fotballkamp. Bortsett fra at alle er ganske sterke, voksne menn. Jeg har ikke spilt mot voksne menn før, sier hun. 

- Hvis jeg spiller mot andre jenter så kan jeg si at jeg er litt god for da har jeg litt flere fordeler. Men her var det ikke noe fordel å vær sterk jente, så de overgikk meg. 

DUELL: Ulrikke Falch og Mats Zuccarello Aasen sparte ikke på kreftene på banen.  Foto: Andreas Fadum
DUELL: Ulrikke Falch og Mats Zuccarello Aasen sparte ikke på kreftene på banen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Men den dyktige skuespilleren avslører at hun er i relativt god fysisk form.

- Jeg har bare jobbet i hele sommer, så det var deilig å få spilt litt idrett. Jeg har trent litt i sommer også, men det går veldig i perioder. Jeg jobber i to uker i strekk også må jeg ha pause i to måneder, sier hun lattermildt. 

En rekke andre kjendiser hadde også møtt opp for å spille kamp i det flotte været. 

Verdensmester Tiril Eckhoff, blogger Anette Marie, hockeystjerne Matz Zuccarello, Nils-Ingar Aadne, Marcus Bailey, Andreas Ygre Wiig, Jonas Gahr Støre, Didrik Solli Tangen, Vibeke Skofterud, Morten Ramm, Håvard Lilleheie, Davy Wathne, Egil «Drillo» Olsen og Inga Marte Thorkildsen er blant kjendisene som stilte opp. 

Det var MOT som stakk av med seieren. 

Dette er «SKAM»

Ulrikkes karakter har en sentral rolle i serien. Hun er en tenåring som tydelig sliter med lav selvtillit, og har derfor lett for å la seg påvirke av sine jevnaldrende. 

Hun er håpløst forelsket i tredjeklassingen William og gjør alt i sin makt for å vinne hans interesse. Det hun ikke vet er at William er forelsket i Noora.

Hun er jenta som ønsker å bli populær og å få bekreftelse, men er heller ikke redd for å stille spørsmål eller å være ærlig med venninnene - på godt og vondt. 

Og det er ikke rart de to skuespillerne fikk mye oppmerksomhet på Ekebergsletta, onsdag. 

TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og i disse dager sendes andre sesong av serien. Foto: nrk
TOK NORGE MED STORM: Serien «Skam» gjør stor suksess på NRK, og i disse dager sendes andre sesong av serien. Foto: nrk Vis mer

Nylig bekreftet Håkon Moslet, redaksjonssjef for TV i NRK P3, at det kommer en tredje sesong av «Skam».

Foreløpig er serien NRKs mest sette TV-serie på nett noen gang. 275.000 har så langt sett den aller første episoden i sesong to, mens snittet ligger på omtrent 200.000 seere per episode, ifølge Aftenposten

Selv om målgruppen for serien er ungdomsjenter, har «Skam» også truffet en større målgruppe. 

- Serien treffer i målgruppen 16 år, men sees også blant dem som eldre og de som er yngre, sa prosjektleder Marianne Furevold-Boland til NRK.

LES OGSÅ: «Skam» får en tredje sesong