Her hjelper de nygifte Sandy-ofrene

Jessica Biel og Justin Timberlake rett fra bryllupsreise til frivillig hjelpearbeid.

Publisert
Sist oppdatert
Se Justin Timberlake og Jessica Biels hjelpearbeid i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Fredag hygget nygifte Jessica Biel (30) seg med kamerater i stormherjede New York, men lørdag viste hun og ektemannen Justin Timberlake (31) seg sammen - mens de hjalp mennesker som er blitt berørt av den voldsomme stormen Sandy. Det melder UsWeekly.

Veien var lang fra stjerneparets luksuriøse bryllupsreise i Tanzania og til et kjøpesenter i Queens. Der delte de ut ryggsekker med mat og forsyninger til stormofre i det som var deres første offentlige opptreden sammen siden bryllupet.

Sammen med musikkprodusent og låtskriver Timbaland jobbet de frivillig i over tre og en halv time ved Far Rockaway i New York. Ifølge All Over Press gav de seg ikke før den fullastede varebilen var tom for nødforsyninger.

Jessica Biel viste barnetekke da hun satte seg ned på huk og pratet med en av de minste oppmøtte ved den midlertidige hjelpestasjonen. Begge de nygifte virket berørt av situasjonen og tok seg tid til å veksle noen ord med de stormrammede.

Stormen Sandy traff østkysten av USA for snart to uker siden, en katastrofe som har ført til tap av mange menneskeliv og store materielle skader.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette hans nye kjæreste?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer