<strong>MINTES OFRENE:</strong> Programleder for «Allsang på Skansen», Måns Zelmerlöw, innledet tirsdagens sending med en sang dedikert til Norge.  Foto: SVT
MINTES OFRENE: Programleder for «Allsang på Skansen», Måns Zelmerlöw, innledet tirsdagens sending med en sang dedikert til Norge. Foto: SVT Vis mer

Her hedrer svenskene terrorofrene

Sterke følelser i sving under svenskene tok del i sorgen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hele verden er i sorg etter de tragiske hendelsene i Oslo sentrum og på AUF-leiren på Utøya fredag, og kjendiser over hele verden har de siste dagene uttrykt sin medfølelse.

Da det populære svenske sang-programmet «Allsang på Skansen» gikk av stabelen tirsdag, valgte programleder Måns Zelmerlöw å innlede sendingen med å hylle de som er rammet av terrorangrepene.

- Jeg kunne egentlig tenkt meg å innlede like festlig og fartsfylt som tidligere, men det føles vanskelig i en tid som denne, sa Zelmerlöw ifølge
Expressen i programmet.

Kveldens første allsang, «Sträck ut din hand», ble derfor dedikert til Norge.

- For vi er i dette sammen og vi skal ike glemme bort alle bekymringer. Om det er noe som trengs nå er det fellesskap, håp og kjærlighet. Om vi kan bidra med det i kveld, er det bedre enn ingenting, sa programlederen ifølge den svenske avisen.

Mandag kveld samlet over 150.000 nordmenn seg i Oslos gater med blomster for å sørge, vise samhold og kjærlighet etter de forferdelige angrepene.

Åtte personer skal ha blitt drept av bombeeksplosjonen i Oslo, mens hele 68 mennsker mistet livet på sommerleiren på Utøya.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble misbrukt i Breivik-video  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer