TOK INGEN SJANSE: Christine hadde på munnbind da hun tok blodprøve på sykehuset 1. påskedag. Tre ganger har hun testet seg for koronaviruset
TOK INGEN SJANSE: Christine hadde på munnbind da hun tok blodprøve på sykehuset 1. påskedag. Tre ganger har hun testet seg for koronaviruset Vis mer

Christine Koht og Pernille Rygg:

Her har vi kjærlighets­karantene

Det fargerike ekteparet har begge kjempet for livet. Nå nyter de hver dag sammen i Tønsberg.

Tar ingen sjanser

I disse koronatider er Christine Koht (52) livredd for å bli smittet. Hun har et svekket immunforsvar, og en virusinfeksjon kan få katastrofale følger.

– Jeg har alle symptomer – konstant, forteller Christine som hele tre ganger er blitt testet – heldigvis uten spor av koronaviruset som truer en hel verden. Christine har kronisk lungeinfeksjon, luftveisplager, bronkitt, nedsatt immunforsvar og er tungpustet.

Sengegave

Den folkekjære komikeren har i snart halvannet år kjempet for livet, etter at hun fikk kreft. Nå har hun isolert seg på soverommet som hun deler med kona Pernille Rygg (56) i parets fargerike hjem i Tønsberg. Det er for å unngå å bli smittet. – Jeg ligger veldig mye i sengen, og så har jeg fått den aller fineste sykehussengen NAV har, forteller Christine. Hunden «Lille» ligger på dyna.