Her har Madcon-stjernen kjørt uten lappen

Nå er Tshawe Baqwa for alvor i politiets søkelys.

KAN FÅ BOT: - Hvis det er han som har kjørt bilen, vil han få en bot på 8.000 kroner. Men det er avhengig av hva etterforskningen viser, sier etterforskningsleder for trafikketaten i Oslo politidistrikt, Knut Nysæter. Foto: Seher.no-tipser
KAN FÅ BOT: - Hvis det er han som har kjørt bilen, vil han få en bot på 8.000 kroner. Men det er avhengig av hva etterforskningen viser, sier etterforskningsleder for trafikketaten i Oslo politidistrikt, Knut Nysæter. Foto: Seher.no-tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av den brennende Madcon-bilen nederst i artikkelen!
 
SEHER.NO:  Madcon-stjernen Tshawe Baqwa slapp unna med skrekken, da han mandag satt i en sportsbil av merket Lamborghini Gallardo som tok fyr ved Furuset i Oslo.

Tirsdag skrev Seher.no at det imidlertid ikke bare var Madcon-duoen som fikk seg en støkk da de så det brennende vraket. Eierne av bilen - firmaet JBU Grimstad AS - visste nemlig ingenting om Tshawes kjøretur før de så bildene av den brennende Lamborghinien på internett.

Ifølge VG var det Tshawe selv som satt bak rattet da Lamborghinien begynte å brenne. Og som om ikke det er nok: Madcon-stjernen er ikke registrert med et norsk, gyldig  førerkort. Det bekrefter etterforskningsleder for trafikketaten i Oslo politidistrikt, Knut Nysæter, overfor avisen.

Dermed risikerer Tshawe en å måtte betale en klekkelig sum etter det som skjedde.

- Hvis det er han som har kjørt bilen, vil han få en bot på 8.000 kroner. Men det er avhengig av hva etterforskningen viser. Først skal vi ha et avhør og få klarhet i saken. Dette er et samarbeid mellom finans-, miljø- og branngruppen i Oslo, sier Nysæter til VG.

Ronnie Klaussen i Cosmos Music Group har bekreftet at det var nettopp Tshawe som kjørte bilen da det fatale skjedde.

- Han er i ferd med å ta lappen, men har ennå ikke kjørt opp. Da er det ikke noe i veien for at han kan øvelseskjøre, noe han hevder at han gjorde, har Klaussen fortalt til VG.

Eier av bilforhandleren Auto Forum mener det ikke var den norske Madcon-artisten som satt bak rattet da bilen ble hentet.

- Det var ikke Tshawe som kjørte bilen da de dro herfra, sier Geir Bråthen i Auto Forum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tshawe prøvekjørte da bilen begynte å brenne  

Se video av den brennende Madcon-bilen her:[obj:media:9820]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer