Her har Kim akkurat fått den vonde beskjeden

Kim Kardashian i sorg etter legebesøk.

DÅRLIG STEMNING: Bildet skal være tatt rett etter at Kim Kardashian West og Kanye West fikk beskjed fra legen om at det kan bli utrolig vanskelig å bli gravid igjen. Foto: All Over Press
DÅRLIG STEMNING: Bildet skal være tatt rett etter at Kim Kardashian West og Kanye West fikk beskjed fra legen om at det kan bli utrolig vanskelig å bli gravid igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Flere Hollywood-medier har den siste tiden rapportert at realitystjernen Kim Kardashian West (34) og Kanye West (37) forsøker å bli tobarnsforeldre.

MIRAKELBABY: At lille North kom til verden, skal ha vært overraskende og svært gledelig for Kim, som har problemer med å bli gravid. Foto: All Over Press
MIRAKELBABY: At lille North kom til verden, skal ha vært overraskende og svært gledelig for Kim, som har problemer med å bli gravid. Foto: All Over Press Vis mer
ØNSKER STØRRE FAMILIE: Kanye og Kim vil ha en baby til. Foto: Stella Pictures
ØNSKER STØRRE FAMILIE: Kanye og Kim vil ha en baby til. Foto: Stella Pictures Vis mer

Stjerneparet, som fra før har datteren North West, ønsker en snarlig familieforøkelse.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde ifølge HollywoodLife.com.

Nå melder nettstedet TMZ.com at Kardashian har besøkt flere fruktbarhetsklinikker med samme nedslående resultat: Hun kan ikke bli gravid.

«Det viser seg at North West var en mirakelbaby», skriver nettstedet.


Paret skal ha trodd at det ville bli enklere for Kim å bli gravid denne gangen, siden det fungerte forrige gang, men slik skal ikke være tilfelle.

Nyheten har ifølge TMZ gjort Kim svært nedbrutt. Bildet i toppen av saken skal være tatt da Kim og Kanye var på vei ut fra et legebesøk, der hun akkurat hadde fått den vonde beskjeden.

«Det er ikke rart hun ser lei seg ut», skriver nettstedet.

Kim har flere ganger tidligere snakket om planene sine for fremtiden når det kommer til familielivet.

- Jeg håper å kunne gi Nori en bror eller søster. Jeg vokste opp med mange søsken, så jeg vet hvordan det er. Jeg vil gjerne ha en stor familie og skal garantert ha et barn til, og så får vi se hvordan det går, har hun sagt til Mail Online.


LES OGSÅ: - De har sex døgnet rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer