Jeffrey Epsteins beryktede øy:

Her har «ingen» vært: - Det var grøsselig

Da FBI stormet øya til den overgrepstiltalte milliardæren Jeffrey Epstein i 2019, bare ventet amerikaneren Andy Bracco på video fra det tropiske paradiset. Da det aldri kom, bestemte han seg for å snike seg på øya selv.

PRIVAT ØY: Amerikanske Andy Bracco driver med «urban exploring», og bestemte seg for å utforske et sted litt utenom det vanlige. Video: Andy Bracco Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lite er kjent, men mye er sagt og skrevet om nøyaktig hva som har funnet sted på den beryktede øya Little St. James i Det karibiske hav.

Den tropiske private øya ble kjøpt av den overgrepstiltalte milliardæren Jeffrey Epstein i 1998, og befinner seg i De amerikanske jomfruøyene - et yndet skatteparadis.

Her tilbrakte Epstein, som tok sitt eget liv i et varetektsfengsel i New York i 2019, mye tid. Her tok han imot mange celebre gjester. Og her skal Epstein, ifølge et søksmål som ble anlagt etter hans død, ha begått en rekke overgrep mot jenter så unge som elleve år.

FBI-aksjon mot øya

Da Epstein satt fengslet i New York, var han tiltalt for å ha begått og å ha arrangert overgrep mot mindreårige jenter i delstatene New York og Florida. Da FBI gikk til aksjon mot øya i 2019, var det for å undersøke hvorvidt hans private øy også var blitt benyttet som åsted for overgrep.

Etter FBIs aksjon satt amerikaneren Andy Bracco og ventet. På mer informasjon om øya. På bilder fra øya, ikke bare bilder av øya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer