<strong>SLÅR TILBAKE:</strong> Under en TV-opptreden hos Lifechangers får Stodden bevist at brystene faktisk er ekte. På venstre side er den 51 år gamle ektemannen Doug Hutchison.
SLÅR TILBAKE: Under en TV-opptreden hos Lifechangers får Stodden bevist at brystene faktisk er ekte. På venstre side er den 51 år gamle ektemannen Doug Hutchison. Vis mer

Her har hun bevist at puppene er ekte

- Hvis disse er fake må noen ha dopet meg ned og operert meg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Overskriftene var mange da den 51 år gamle «The Green Mile» og «Lost»-skuespilleren Doug Hutchison tidligere i år giftet seg med den da 16 år gamle Courtney Stodden.

I etterkant har både Stodden, som nå har fylt 17, og Hutchison blitt hetset både på grunn av aldersforskjell, ekteskap og utseende. Mange har blant annet hevdet at den unge jenta har foretatt en brystoperasjon.

- Hvis disse er fake må noen ha dopet meg ned og operert meg, sa Stodden selv da hun gjestet TV-showet «Lifechangers».


I programmet lot hun Dr. Drew Pinsky undersøke brystene hennes ved hjelp av en ultralyd-maskin.

- Det ser ut som det bare er vanlig vev. Jeg regner med at hun har fortalt oss sannheten. Hun har ikke brystimplantater, sier legen i programmet.

Stodden selv var raskt ute med å dele nyheten på sin egen Twitter-side.

«Jeg har akkurat bevist at jeg er hundre prosent ekte. Takk til Dr. Pinsky», skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste fram sin 16 år gamle kone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer