- Her har det skjedd en glipp

Trond Giske fikk ny jobb uten å vite det.

TITTEL-TABBE: Trond Giske ble overfor de internasjonale MGP-journalistene torsdag presentert som kulturminister i Norge.  Her er han med den virkelige kulturministeren, Anniken Huitfeldt. Foto: SCANPIX
TITTEL-TABBE: Trond Giske ble overfor de internasjonale MGP-journalistene torsdag presentert som kulturminister i Norge. Her er han med den virkelige kulturministeren, Anniken Huitfeldt. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Trond Giske (43) forlot i 2009 posten som kultur og kirke-minister til fordel for Anniken Huitfeldt (40), men denne nyheten er tydeligvis ikke ennå kjent hos European Broadcasting Union (EBU), som står bak den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen.

I sitt offisielle nyhetsbrev som hver dag går ut til over 2000 journalister som er akkreditert til årets finale i Oslo, blir Giske - som nå er næringsminister - presentert som «Minister of Culture of Norway».

I nyhetsbrevet står det også at han sammen med statsminister Jens Stoltenberg og kronprinsesse Mette-Marit vil være blant de mest prominente gjestene under finalen i Fornebu Arena 29. mai.

- Her har det skjedd en glipp fra EBU sin side. Vi har ikke lest igjennom det på forhånd, men informasjonen vil bli rettet i neste oppdatering, sier presseansvarlig for finalearrangementet i Oslo, Peter Svaar til Seher.no.

Svaar bekrefter at den virkelige kulturministeren Anniken Huitfeldt vil være gjest under arrangementet, sammen med Stoltenberg og kronprinsesse Mette-Marit.

Giske må i beste fall nøye seg med å se finalen på TV i utlandet.

- Trond Giske kommer ikke til å være gjest under Eurovision-finalen i Oslo, fordi han er på reise i Kina, får Seher.no opplyst av kommunikasjonsavdelingen i Næringsdepartementet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håper hun tar med seg Marius i hvert fall