REAGERER: - Jeg var på én date på Latter nå på lørdag, mer enn det var det ikke! Jeg er ikke i nærheten av å ha kjæreste, jeg er fortsatt like singel, sier en rasende Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2
REAGERER: - Jeg var på én date på Latter nå på lørdag, mer enn det var det ikke! Jeg er ikke i nærheten av å ha kjæreste, jeg er fortsatt like singel, sier en rasende Hanne Linnesholm til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Her har de virkelig løyet

«Farmen»-deltager Hanne Linnesholm føler seg kraftig lurt. Men nå slår ukebladet tilbake.

Publisert
SEHER.NO: «Farmen»-deltager Hanne Linnesholm (24) har fått mye oppmerksomhet denne våren etter sin deltagelse i TV 2s realityserie. Så mye oppmerksomhet har hun fått, at 24-åringen nå er omringet av beilere, både via frierbrev og på byen.

I hvert fall ifølge Her og Nå.

Tirsdag skrev ukebladet at Linnesholm allerede har en spesiell mann i kikkerten.

- Jeg dater faktisk en spesiell gutt nå. Men jeg vil ikke si mer. Dette er veldig nytt, sier hun i bladets nyeste nummer.

Etter å ha sett og lest saken på trykk, er derimot ikke «Farmen»-deltageren like blid. Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun er rasende over oppslaget. Selv hevder hun nemlig at saken er reinspikket løgn, og at den ikke ble slik hun ble forespeilet at den skulle bli.

- Her har de virkelig løyet. Jeg sa at jeg skulle på en date lørdag kveld, mer enn det sa jeg ikke. Reportasjen skulle handle om at jeg viste frem sommerkjoler, og hadde jeg visst hvordan saken ble ville jeg aldri stilt opp. Jeg fikk heller aldri beskjed om at de hadde endret vinkling på saken, sier en arg Linnesholm til Seher.no.

- Føler du deg misbrukt av Her og Nå?

- Jeg har aldri sagt det som står på trykk, det er bare løgn. Jeg synes i hvert fall at det er en slu måte å lage en sak på. Jeg kommer ikke til å snakke med dem igjen.

24-åringen er nemlig fortsatt like singel som hun var under innspillingen av TV-programmet.
 
- Jeg var på én date på Latter nå på lørdag, mer enn det var det ikke! Jeg er ikke i nærheten av å ha kjæreste, jeg er fortsatt like singel, understreker hun til Seher.no.

Redaktør i Her og Nå, Rino Rådahl, ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men mener samtidig at «Farmen»-deltageren tar fullstendig feil.

- Hanne Linnesholm er ikke feilsitert i Her og Nå, er hans knappe kommentar til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La på seg 40 kilo på ett år - med vilje! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer