Her hadde hun akkurat dumpet ektemannen

Superparet Jennifer Lopez og Marc Anthony skulle være hedersgjester hos prins William og Kate. Men så kom hun uten ring og uten ektemannen.

STJERNEMØTE: Jennifer Lopez skulle bare timer før hun møtte prins William og Kate ha dumpet ektemannen. Til BAFTA-festen i Los Angeles kom hun isteden med moren. Foto: All Over Press
STJERNEMØTE: Jennifer Lopez skulle bare timer før hun møtte prins William og Kate ha dumpet ektemannen. Til BAFTA-festen i Los Angeles kom hun isteden med moren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Lopez (41) og Marc Anthony (42) skulle være æresgjester ved prins William og Kates bord under Bafta-gallaen i Hollywood sist uke.

Isteden kom J-Lo alene på den røde løperen i en dristig grønn kjole fra Pucci og uten gifteringen, sammen med sin mor, Guadalupe.

I helgen offentliggjorde de at de skulle skille seg. Og ifølge Mail on Sunday skal de ha tatt avgjørelsen bare timer før Lopez kom alene til møte med det britiske prinseparet.

- Vi har bestemt oss for å avslutte vårt ekteskap. Dette var en veldig vanskelig avgjørelse, men vi har kommet til en vennlig konklusjon på det hele, het det i en pressemelding fra paret i helgen.

Men ifølge Mail on Sunday, skal paret ha slitt lenge. Allerede tre år etter bryllupet i juni 2004 begynte paret å skli fra hverandre ifølge kilder avisen har snakket med.

- Dette er ingen overraskelse. Marc er veldig kontrollerende. I begynnelsen likte hun det fordi han motsa henne, og den første tiden var de veldig forelsket i hverandre, sier J-Los stylist Phillip Bloch.

Men da svigermor flyttet inn i hjemmet i Long Island i New York i 2008 for å hjelpe til med å passe på de nyfødte tvillingene fikk Anthony nok.

I tillegg skal de ha kranglet om Anthonys ubetalte skatt og hvor de skulle bo. 

- J-Los karriere er i Hollywood og hun ønsket å bo i huset deres i Malibu, og Marc elsket New York. Hun skulle flytte til New York i et siste forsøk for å redde ekteskapet. Men sist mandag, hørte jeg at det var over, sier filmskaperen Ed Meyer, som har kjent Lopez siden hun var gift med sin første ektemann Ojani Noa.

- Hun kjempet for å få det til å fungere for tvillingenes skyld. Hun ønsket desperat å ikke skille seg for tredje gang, sier Block.

I november 2002, etter sin andre skilsmisse med Cris Judd, forlovet Jennifer Lopez seg med Ben Affleck. I januar 2004 gikk hun fra Affleck, og rett etter at Marc skilte seg fra den tidligere Miss Universe Dayanara Torres, giftet de seg.

Marc Anthony virket ikke veldig preget av situasjonen da han lørdag opptrådte på Colombia.

- De sier jeg er singel, sa Anthony til vill jubel fra publikum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har bestemt oss for å skillesVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer