Her gråter hun på kommando

Se den eksklusive videoen av Angelina Jolie på skuespillerkurs som 18-åring!

GRÅTKVALT: Bare 18 år gammel klarte Angelina Jolie å presse frem tårer under teaterundervisning i Los Angeles.  Foto: Privat
GRÅTKVALT: Bare 18 år gammel klarte Angelina Jolie å presse frem tårer under teaterundervisning i Los Angeles. Foto: Privat Vis mer
Se det unike videoklippet nederst i saken!


SEHER.NO: Som 18-åring gikk Angelina Jolie (36) på skuespillerkurs i Los Angeles. Seher.no har fått tilgang til en eksklusiv video, der Jolie spiller en svært emosjonell rolle sammen med en av de andre deltagerne på kurset.

Det er Robinson-deltager Marianne Moen (47) som i 1992 og 1993 gikk på teaterskole med Jolie, og til og med underviste «Salt»-stjernen, som har hatt videoen i eie.

- Jeg hadde et fint forhold til Angelina Jolie, hun var en kjempesøt og hyggelig jente. Hun var flink til å bruke seg selv i øvelsene vi gjorde, flink til å tørre å blottstille seg selv og gi alt. Angelina tok hele tiden nye sjanser og var kjempetøff, selv om hun bare var rundt 18 år. Så jeg har respekt for henne, forteller Moen til Seher.no

Den nå verdensberømte skuespillerinnen var på denne tiden et ukjent navn i Hollywood. Som datter av skuespillerne Jon Voight og Marcheline Bertrand, vokste Angelina opp i filmbransjen og studerte skuespill allerede som tenåring.

Hun spilte i flere små produksjoner og teaterstykker, før gjennombrudd kom på slutten av 1990-tallet med filmer som «Gia» og «Hell’s Kitchen». Internasjonalt fikk Jolie superstjernestatus etter filmer som «The Bone Collector» og «Tomb Raider».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Angelina tok hele tiden nye sjanser  
Se video her: 
[obj:media:10019]