KNAKK SAMMEN: - Det er helt uvirkelig! Jeg gråter veldig mye når jeg er alene. Det er en grusom sorg, sier Nadya Khamitskaya, som her blir trøstet av kjæresten Mads A. Andersen, samt TV 2s Unn Grethe Berge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KNAKK SAMMEN: - Det er helt uvirkelig! Jeg gråter veldig mye når jeg er alene. Det er en grusom sorg, sier Nadya Khamitskaya, som her blir trøstet av kjæresten Mads A. Andersen, samt TV 2s Unn Grethe Berge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her gråter hun over venninnens død

- Jeg knakk sammen rett etter at kameraene ble slått av, forteller Nadya Khamitskaya.

Publisert
SEHER.NO: Rett før premieren av «Skal vi danse» fikk Nadya Khamitskaya (28) beskjed om at bestevenninnen hadde omkommet i en trafikkulykke. Beskjeden fikk Nadya av sin mamma, som ringte og fortalte at venninnen Lena Feoktistova hadde vært involvert i en motorsykkelulykke på vei hjem fra dansetrening i USA, skriver Se og Hør.

Lena og Nadya er begge oppvokst i den hviterussiske hovedstaden Minsk. her var de bestevenner fra de var åtte til 16 år gamle. Etter hvert flyttet Nadya til Norge og lena til USA.

- Det er helt uvirkelig! Jeg gråter veldig mye når jeg er alene. Det er en grusom sorg, forteller Khamitskaya til Se og Hør.

28-åringen forteller at hun under «Skal vi danse»-premieren klarte å glede seg over dansen, publikum og spenningen, men at hun lørdag ikke klarte å holde følelsene tilbake.

- Lørdag knakk jeg sammen rett etter at kameraene ble slått av og gråt meg gjennom natten, sier hun.

Seher.no var til stede under lørdagens danseshow fra Nydalen i Oslo. Under intervjuet vi gjorde med Nadyas dansepartner, NRK-kjendisen Noman Mubashir (37), ser man i bakgrunnen tydelig at hun er sterkt preget etter sjokkbeskjeden hun fikk tre dager før  «Skal vi danse»-premieren.

Trøst får hun av sin kjæreste Mads A. Andersen, og presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge.

Til Se og Hør forteller Nadya at hun har sin avdøde venninne i tankene når hun igjen entrer parketten førstkommende lørdag.

- Hun vil alltid være med meg! Jeg har tenkt at hvis jeg vinner, skal jeg dedikere seieren til Lena, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette nivået legger jeg meg ikke på  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer