Harrison Ford og Ryan Gosling:

Her glemmer Hollywood-legenden navnet på sin nyeste motspiller

De spiller begge i storfilmen «Blade Runner 2049», men det betyr ikke nødvendigvis at de er på fornavn med hverandre.

PINLIG?: Harrison Ford glemte tilsynelatende navnet på »Blade Runner»-kollega Ryan Gosling midt under et intervju på Graham Norton show. Hele episoden kan sees på BBC Brit k.l 22.00 fredag 6. oktober. Video: BBC Brit Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Høstens kanskje aller mest forhåndsomtalte film, «Blade Runner 2049», har verdenspremiere denne uka.

Filmen, som er oppfølgeren til den Ridley Scott-regisserte kultklassikeren «Blade Runner» fra 1982, har Harrison Ford (75) og Ryan Gosling (36) som sine to største trekkplastere.

Man skulle kanskje tro at de to hadde rukket å bli godt kjent under innspillingen, men da de gjestet «The Graham Norton Show» sammen, tydet visse ting på noe annet.

Britiske Express har omtalt tv-intervjuet, som avisa omtaler som «pinlig». Underveis ser det nemlig ut til at Hollywood-legenden Ford glemmer navnet på sin nesten 40 år yngre motspiller.

- Ehm ... ?

I intervjuet snakker «Star Wars»-stjerna om den første gangen han så manuset til «Blade Runner»-oppfølgeren. Og det er da han tilsynelatende får Gosling-hjerneteppe:

- Da jeg leste det, leste jeg om rollefiguren som ... ehm ... Ryan, ehm, Ryan...?, sier Ford prøvende, før han vender seg mot motspilleren.

- Det er Ryan, svarer Gosling bekreftende med et noe oppgitt ansiktsuttrykk, til publikums forlystelse.

Harrison Ford fortsetter å fortelle ufortrødent, og opprettholder samme spor:

- Jeg ringte produsentene og sa: «Dette er fantastisk, jeg kan ikke vente, bla bla bla. For en flott rolle! Hvorfor sjekker vi ikke om vi kan få med oss, ehm ... ehm ...?».

Tilhørerne i studio bryter selvsagt ut i latter nok en gang når Gosling igjen svarer «Ryan», sammen med et par bekreftende nikk.

  • Se det festlige opptrinnet i videoen øverst i saken!
GOD TONE: Harrison Ford og Ryan Gosling. Foto: Eric Charbonneau/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GOD TONE: Harrison Ford og Ryan Gosling. Foto: Eric Charbonneau/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Å glemme navnet til en både nær og nylig motspiller under en tv-sending, er neppe det som står øverst på ønskelista til filmstjerner som Harrison Ford.

Imidlertid kan det virke som om navneflausen var en planlagt gimmick fra «Blade Runner 2049»-duoens side.

Tidligere i intervjuet sier nemlig 75-åringen navnet til «La La Land»-stjerna uten videre problemer:

- Jeg antar at det er fordi Ryan ikke var tilgjengelig tidligere, svarer Ford spøkefullt på Nortons spørsmål om hvorfor det har tatt 25 år før oppfølgeren kom.

Dette er for øvrig ikke første gang de to motspillerne har hatt det litt morsomt på hverandres bekostning.

TRAILER: Se den ferske traileren til «Blade Runner 2049». Video: Warner Bros. Pictures Vis mer

Slo til Gosling - og skyldte på ham

I et intervju med magasinet GQ før jul i 2016, fortalte Gosling at Ford hadde kommet til å slå til ham under «Blade Runner 2049»-innspillingen.

- Vi holdt bare på med en slåsscene, og det bare skjedde, ikke sant. Men det som var morsomt, var at da den var over, så kom de med is til ansiktet mitt. Og Harrison dyttet meg unna og stakk knyttneven sin ned i isen i stedet, sa Gosling lattermildt.

Og i et annet intervju med GQ forrige måned, kom Ford med sin egen versjon av historien, der han stort sett la skylda på Gosling.

- Jeg slo til Ryan Gosling i ansiktet. Men Ryan Goslings fjes var der det ikke skulle ha vært (...) Du vet, jeg kom med om lag 100 slag mens vi spilte inn den scenen, og jeg traff ham bare én gang.

- Jeg antar at det var 90 prosent hans feil, la Ford tankefullt til.

Det kan også nevnes at Gosling er blitt nominert til to Oscar-priser og har vunnet en Golden Globe, mens ringreven Ford kun har én Oscar-nominasjon under beltet og «bare» har vunnet en hederspris under Golden Globe-utdelinga. Om dette bidrar til litt godlynt kniving mellom de to Hollywood-stjernene, er det kanskje ikke så rart.

LES OGSÅ: - Den første lille jenta fungerte ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer