Tom Hardy spilte mot norske Kristoffer Joner i The Revenant. Han syns synd på skuespilleren som måtte sitte så mye på hotellrommet sitt. Vis mer

Tom Hardy:

Her glemmer filmstjernen at han har spilt mot Kristoffer Joner

Det tok litt tid for Tom Hardy å huske sin medspiller fra «The Revenant.»

TORONTO (Se og Hør): I 2015 spilte Tom Hardy (40) mot Kristoffer Joner (45) i den prisbelønte filmen «The Revenant.» Men da Se og Hørs reporter møtte filmstjernen, og spurte ham om motspilleren, ble han plutselig blank.

- Kristoffer, hvem?

Før han plutselig kom på hvem Joner var, og lo, mens han fortalte at den norske skuespilleren var utrolig hyggelig og hadde et helt spesielt talent.

- Han var utrolig god til å kaste med øks, ler Hardy.

I videoen over forteller filmstjernen mer om hvordan de to pleide å slå ihjel tiden på filmsettet.

Ble bare noen sekunder

Joner, som tilbrakte mange måneder på settet med Hardy og Leonardo DiCaprio (43), ble bare å se noen få sekunder i den ferdige filmen. Han fortalte til Dagbladet at det kunne gå opp til tre uker uten at han spilte inn en eneste scene.

TØFF INNSPILLING: Det ble mye venting på settet for Kristoffer Joner under innspillingen av «The Revenant.» Foto: NTB Scanpix
TØFF INNSPILLING: Det ble mye venting på settet for Kristoffer Joner under innspillingen av «The Revenant.» Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Villmark»-stjernen sa at de spilte brettspill og biljard for å slå ihjel ventetiden på filmsettet. Og Oscar-vinner DiCaprio var selvsagt med:

- Han ga et godt inntrykk. Han var rolig, virket nesten sjenert, sa Joner til Dagbladet Pluss om filmstjernen.

Tapte veddemål

Det viste seg også at lek ble til alvor under innspillingen av «The Revenant.» Og ifølge Daily Mail var det her et veddemål, som skulle merke Hardy for livet, også fant sted.

Det begynte med at DiCaprio veddet at Hardy ville bli nominert til Oscar for rollen sin i filmen, hvorpå Hardy var uenig. Deretter ble de to enige om at den som tapte veddemålet måtte ta en tatovering, som motparten fritt kunne designe.

Like etter mottok Hardy en nominasjon i kategorien «beste mannlige birolle» for rollen som John Fitzgerald i «The Revenant.» Ergo: DiCaprio vant veddemålet.

For dårlig design

- Jeg har ikke gjort det ennå fordi tatoveringen suger, fortalte han like etter til Esquire, ifølge Contactmusic.com.

- Leo skrev med en skikkelig stygg håndskrift: «Leo vet alt». Haha! Jeg svarte: «Ok, jeg skal gjøre det, men du må skrive teksten penere».

Tidligere denne uken dukket det opp et bilde av Hardy på en av hans fansider på Facebook (Tom Hardy, my obsession). Her ser vi skuespilleren sammen med en kompis, og det skimtes en ny tatovering på den høyre overarmen. Det står med store bokstaver: «LEO knows ALL», altså «Leo vet alt».

- Aldri drømt om Oscar

Hardy, som tapte Oscar-statuetten til Mark Rylance (56) for hans prestasjon i «Bridge of Spies», innrømmet videre til Esquire at han aldri har sett på seg selv som en skuespiller som vil bli hedret med en Oscar.

- Jeg har aldri forventet å bli ønsket velkommen til et slikt arrangement. Jeg har alltid følt meg litt som en «Bad Boy», så jeg trodde ikke jeg kom til å bry meg. Men da jeg ble nominert tenkte jeg: «Oh yeah! Jeg tar gjerne med meg en sånn staute hjem».

Rusproblemer

Hardy, som vi også kunne se i fjorårets suksessfilm «Dunkirk», har vært åpen om sin turbulente fortid - som har involvert rusproblemer.

40-åringen fortalte i et intervju med bladet Essentials at avhengigheten på et tidspunkt var så ille at han kunne gjøre hva som helst for å få tak i dop.

- Jeg hadde solgt moren min for en klump med crack, sa han.

Men nå er Hardy gift med Charlotte Riley (36). De to møttes under innspillingen av «Wuthering Heights» og forlovet seg i 2010. I 2014 kom det frem at de hadde giftet seg på en slott i Frankrike i all hemmelighet.​​

Triumph 🇬🇧

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

​Hardy legger heller ikke skjul på at han elsker motorsykkelen sin. Han legger ofte ut bilder av den på sin Instagram.​

Les ogå: Endelig vant han sin første Oscar​