ELSKER USA: Selv om The Beckhams nå har flyttet tilbake igjen til London, er familien på fem så ofte de kan over dammen. Her koser de seg på NHL-kamp i Los Angeles med Tom Cruise og hans sønn Connor i mai i år.  Foto: All Over Press
ELSKER USA: Selv om The Beckhams nå har flyttet tilbake igjen til London, er familien på fem så ofte de kan over dammen. Her koser de seg på NHL-kamp i Los Angeles med Tom Cruise og hans sønn Connor i mai i år. Foto: All Over PressVis mer

Her gjør Victoria to høyst uvanlige ting

Victoria Beckhams feriebilde vekker oppsikt.

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (39) og ektemannen David Beckham (38) flyttet ved juletider i fjor hjem igjen til London, ettersom fotballkjekkasen hadde signert med franske Paris Saint-Germain.

Sammen med barna Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) og lille Harper Seven (2) ble mamma Victoria værende i London, mens ektemannen pendlet fram og tilbake mellom Paris og den britiske storbymetropolen.

Men savnet etter USA og Hollywood har alltid vært stort for det etablerte paret, og de har dermed også vært over dammen så ofte som mulig.

Senest mandag denne uken tvitret Victoria et bilde hvor hun poserer foran det velkjente Hollywood-skiltet i Los Angeles, med teksten:


«Så godt å være tilbake igjen i LA, og fjelltur da, hvem hadde trodd det? XO VB»
Men det er ikke bare det at moteikon og fashionista Victoria Beckham har valgt å legge dagens gåtur ute i naturen - og ikke på Louis Vuitton eller Christian Dior - som overrasker. Hun gjør det uten stiletter - og mens hun smiler!

For 39-åringen er viden kjent for sin stramme trutmunn og sitt nonchalante ansiktsuttrykk.

Men etter at ektemannen David tidligere i sommer postet et bilde på Twitter av en smørblid Victoria, med teksten: «Se, jeg har jo sagt at hun kan smile!», har den flotte firebarnsmoren i ettertid faktisk trukket på smilebåndet, ved et par anledninger, i offentligheten.

Victoria sverger til skyhøye stiletter i så å si enhver sitasjon, og gikk rundt med designerhæler selv mot slutten av de fire svangerskapene. Men til en forandring var altså den blide 39-åringen å se i et par sommerlige, flate sandaler denne solfylte formiddagen i Hollywood Hills.

LES OGSÅ: Lea Michele snakker for første gang offentlig etter sjokkdødsfallet