Her gjør Sandra som Beyoncé

Flørter hett med sin sexy kjæreste i ny musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken slapp artist Sandra Lyng (26) musikkvideoen til sin nye låt «Don't Care» - og i den rykende ferske filmsnutten spiller den flotte Mosjøen-jenta mot sin hotte dj-kjæreste Martin Bjercke (25).

Se klipp fra videoen øverst i saken!

Dermed gjør 26-åringen som de amerikanske superstjernene Beyoncé (32), Katy Perry (29) og Kanye West (36) - som alle har flørtet hett med kjærestene sine i musikkvideoer.

PAR PÅ OG AV SKJERMEN: I 2003 sang Beyoncé og Jay-Z  «Crazy in love», noe paret også var i virkeligheten. I dag er de to gift og sammen har de en datter.
PAR PÅ OG AV SKJERMEN: I 2003 sang Beyoncé og Jay-Z «Crazy in love», noe paret også var i virkeligheten. I dag er de to gift og sammen har de en datter. Vis mer

I pressemeldingen forteller Sandra selv at videoen ble laget da paret var på tur med regissør-kompisen Tobias Frøystad i Los Angeles:

«Det var en impulsiv greie, vi var i LA. Tobias, som er «awesome» på å lage musikkvideoer og en annen kompis var også der, vi bestemte oss for å gjøre en video på én dag, og to dager etter var den ferdig innspilt. Jeg er storfornøyd med resultatet!».

COMEBACK: Sandra Lyng er tilbake i popverdenen med låten «Don’t care». Foto: Tobias Frøystad   Foto: Janne Rugland
COMEBACK: Sandra Lyng er tilbake i popverdenen med låten «Don’t care». Foto: Tobias Frøystad Foto: Janne Rugland Vis mer

Se hele videoen her.

Også regissøren er strålende fornøyd  med musikkvideoen:

«Å regissere Sandra og Martin til å spille forelsket viste seg å ikke bli en stor utfordring. De er tydeligvis utrolig proffe skuespillere, og man skulle nesten tro de var sammen og nyforelsket på ordentlig. Vi holdt på å bruke en annen skuespiller men er glad denne Martin Bjercke fikk rollen», sier han ironisk i pressemeldingen.

FORELSKET: Den søte blondinen fikk med seg kjæresten Martin som medspiller i sin siste musikkvideo. Foto: Tobias Frøystad   Foto: Fra videoen
FORELSKET: Den søte blondinen fikk med seg kjæresten Martin som medspiller i sin siste musikkvideo. Foto: Tobias Frøystad Foto: Fra videoen Vis mer

Seoghør.no møtte en stormforelsket Sandra Lyng under Spellemannprisen i februar, som hadde holdt kortene tett til brystet om sin nye kjæreste siden desember året før, og under den årlige musikkprisen i Stavanger viste de to fram kjærligheten:

- Jeg forelsket meg med én gang! sa hun til Seoghør.no den gang.

Se hele intervjuet med Sandra og Martin i videoen under:

LES OGSÅ: - Ikke snakk om slanking foran barna dine

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer