Her gjør Sandra som Beyoncé

Flørter hett med sin sexy kjæreste i ny musikkvideo.

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken slapp artist Sandra Lyng (26) musikkvideoen til sin nye låt «Don't Care» - og i den rykende ferske filmsnutten spiller den flotte Mosjøen-jenta mot sin hotte dj-kjæreste Martin Bjercke (25).

Se klipp fra videoen øverst i saken!

Dermed gjør 26-åringen som de amerikanske superstjernene Beyoncé (32), Katy Perry (29) og Kanye West (36) - som alle har flørtet hett med kjærestene sine i musikkvideoer.

PAR PÅ OG AV SKJERMEN: I 2003 sang Beyoncé og Jay-Z  «Crazy in love», noe paret også var i virkeligheten. I dag er de to gift og sammen har de en datter.
PAR PÅ OG AV SKJERMEN: I 2003 sang Beyoncé og Jay-Z «Crazy in love», noe paret også var i virkeligheten. I dag er de to gift og sammen har de en datter. Vis mer

I pressemeldingen forteller Sandra selv at videoen ble laget da paret var på tur med regissør-kompisen Tobias Frøystad i Los Angeles:

«Det var en impulsiv greie, vi var i LA. Tobias, som er «awesome» på å lage musikkvideoer og en annen kompis var også der, vi bestemte oss for å gjøre en video på én dag, og to dager etter var den ferdig innspilt. Jeg er storfornøyd med resultatet!».

COMEBACK: Sandra Lyng er tilbake i popverdenen med låten «Don’t care». Foto: Tobias Frøystad   Foto: Janne Rugland
COMEBACK: Sandra Lyng er tilbake i popverdenen med låten «Don’t care». Foto: Tobias Frøystad Foto: Janne Rugland Vis mer

Se hele videoen her.

Også regissøren er strålende fornøyd  med musikkvideoen:

«Å regissere Sandra og Martin til å spille forelsket viste seg å ikke bli en stor utfordring. De er tydeligvis utrolig proffe skuespillere, og man skulle nesten tro de var sammen og nyforelsket på ordentlig. Vi holdt på å bruke en annen skuespiller men er glad denne Martin Bjercke fikk rollen», sier han ironisk i pressemeldingen.

FORELSKET: Den søte blondinen fikk med seg kjæresten Martin som medspiller i sin siste musikkvideo. Foto: Tobias Frøystad   Foto: Fra videoen
FORELSKET: Den søte blondinen fikk med seg kjæresten Martin som medspiller i sin siste musikkvideo. Foto: Tobias Frøystad Foto: Fra videoen Vis mer

Seoghør.no møtte en stormforelsket Sandra Lyng under Spellemannprisen i februar, som hadde holdt kortene tett til brystet om sin nye kjæreste siden desember året før, og under den årlige musikkprisen i Stavanger viste de to fram kjærligheten:

- Jeg forelsket meg med én gang! sa hun til Seoghør.no den gang.

Se hele intervjuet med Sandra og Martin i videoen under:

LES OGSÅ: - Ikke snakk om slanking foran barna dine