Her gjør Sandra som Beyoncé

Flørter hett med sin sexy kjæreste i ny musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken slapp artist Sandra Lyng (26) musikkvideoen til sin nye låt «Don't Care» - og i den rykende ferske filmsnutten spiller den flotte Mosjøen-jenta mot sin hotte dj-kjæreste Martin Bjercke (25).

Se klipp fra videoen øverst i saken!

Dermed gjør 26-åringen som de amerikanske superstjernene Beyoncé (32), Katy Perry (29) og Kanye West (36) - som alle har flørtet hett med kjærestene sine i musikkvideoer.

I pressemeldingen forteller Sandra selv at videoen ble laget da paret var på tur med regissør-kompisen Tobias Frøystad i Los Angeles:

«Det var en impulsiv greie, vi var i LA. Tobias, som er «awesome» på å lage musikkvideoer og en annen kompis var også der, vi bestemte oss for å gjøre en video på én dag, og to dager etter var den ferdig innspilt. Jeg er storfornøyd med resultatet!».

Se hele videoen her.

Også regissøren er strålende fornøyd  med musikkvideoen:

«Å regissere Sandra og Martin til å spille forelsket viste seg å ikke bli en stor utfordring. De er tydeligvis utrolig proffe skuespillere, og man skulle nesten tro de var sammen og nyforelsket på ordentlig. Vi holdt på å bruke en annen skuespiller men er glad denne Martin Bjercke fikk rollen», sier han ironisk i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer