SJEKKER INN IGJEN: Deltakerne fikk seg en liten overraskelse da de så hvilken «legende» som sjekket inn på «Paradise Hotel». Video med tillatelse fra TV3 Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Her gjør «Paradise»-legenden comeback for tredje gang

OBS! Spoiler-alarm!

Publisert

(Se og Hør): Det har vært flere deltakere som har bemerket seg i «Paradise Hotel» gjennom årene, og selverklærte titler som «kongen», «prinsen» og «lord» har blitt hyppig brukt.

I år er det jubileumssesong, og flere tidligere deltakere har fått muligheten til å gjøre comeback i serien. Flere tv-seere har imidlertid klødd seg i hodet, og lurt på hvor flere av de mest omtalte og skandaleombruste deltakerne har blitt av i regnestykket.

I kveldens episode er det nok mange som får ønsket sitt oppfylt, og får et gjensyn med en ekte «Paradise»-legende.

Kristian Renè Johansen (27), som var deltaker i både fjerde og femte sesong - i tillegg til at han gjorde det snarvisitt under kåringen av Mr. og Miss Paradise i sesong sju - sjekker inn på hotellet i kveld.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>OVERRASKET:</strong> «Paradise»-deltakerne ble svært overrasket da de skjønte hvem som sjekket inn på hotellet. Foto: TV3
OVERRASKET: «Paradise»-deltakerne ble svært overrasket da de skjønte hvem som sjekket inn på hotellet. Foto: TV3 Vis mer

- Det finnes jo ingen enklere måte å tjene 500 000 kroner på, sier Johansen til Se og Hør om comebacket.

Han forklarer at han måtte gå noen runder med seg selv før han omsider takket ja.

- Jeg har jo vært med noen ganger nå, men denne gangen takket jeg først nei, men så ble vi enige etter hvert, meddeler han.

- Hvorfor takket du først nei?

- Jeg har opplevd det før, og det var rett og slett ikke så spennende lenger. Det er et hotell med mye fest liksom, sier 27-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>TILBAKE PÅ HOTELLET:</strong> Kristian Renè Johansen gjorde comeback på hotellet ved å sprette ut av den gigantiske kaken (avbildet bak). Foto: TV3
TILBAKE PÅ HOTELLET: Kristian Renè Johansen gjorde comeback på hotellet ved å sprette ut av den gigantiske kaken (avbildet bak). Foto: TV3 Vis mer

Merker aldersforskjellen

Den selverklærte «presidenten av Paradise Hotel» gjør comeback på kjent vis, nemlig rullende inn i en gigantisk kake - på samme måte som de tidligere gangene han har sjekket inn.

Hvorfor kaka har blitt Johansens faste ankomstmiddel, vet han ikke selv.

- Det er et spørsmål jeg også kunne stilt, men det er ikke jeg som bestemmer det. Ikke liker jeg kake en gang, så det er ikke noe naturlig i det sånn heller. Men det har vel blitt en sånn greie, og da mente de vel at det var best å holde på den, forklarer realitystjernen.

Det er fem år siden den energiske nordlendingen sist var med i «Paradise Hotel», da han røk ut like før finalen.

- Jeg fikk et fint inntrykk av de andre deltakerne, og jeg ble godt tatt imot. Men jeg har vokst litt i fra hele atmosfæren der. Hva skal jeg si.. Altså, jeg merket at jeg hadde blitt eldre, sier han.

#Morgentryne 🙃

Et innlegg delt av Kristian Renè Johansen (@kr3ne90)

Fridde på TV

Kristian Renè gjorde mange oppsiktsvekkende valg under sine tidligere besøk inne på skandalehotellet, og han fikk både venner og uvenner blant de andre gjestene.

Han har mildt sagt sørget for å gjøre seg selv bemerket, spesielt da han endte opp med å fri til Tina Skovdal inne på hotellet i 2013.

Se video her:

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Kristian Rene frir til Tina Skovdal inne på hotellet. Vis mer

Duoen fant lykken inne på hotellet, men forlovelsen ble brutt etter få måneder.

Johansen forklarer at det er enkelte ting han prøver å unngå under oppholdet denne gangen.

- Intime scener er noe jeg ikke har lyst til å gjøre. Men jeg håper å bidra med underholdning og spill, sier han til Se og Hør.

Duoen vekket også oppsikt i programmet, da Tina valgte å sende ut sin daværende forlovede for å sikre seg selv finaleplass. Hun gikk raskt frem da programleder Triana Iglesias spurte om noen ville ofre sin partner.

Kristian Renè Johansen mistet dermed muligheten til å vinne konkurransen, mens Skovdal gikk helt til topps sammen med partneren Sander Johansen Kastrup.

Da Se og Hør møtte Triana i Mexico i forkant av innspillingen til årets sesong, pekte hun ut denne hendelsen som et av de mest minneverdige hendelsene gjennom tidene.

Se videoen her:

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske finalene i «Paradise»-historien. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Avslører helseproblemer etter «Paradise Hotel»-exit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer