KLINTE TIL: Deres første offentlige date var på en polokamp for et år siden. Nå viser Meghan og Harry sin kjærlighet på nok en kamp. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Deres første offentlige date var på en polokamp for et år siden. Nå viser Meghan og Harry sin kjærlighet på nok en kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Her gjør Meghan og Harry som Diana

Delte sitt første offentlige kyss etter bryllupet.

Publisert

Det er nå gått litt over to måneder siden prins Harry (33) og Meghan Markle (36), nå kjent som hertuginne Meghan av Sussex, giftet seg i en storslått bryllupsseremoni i St. Georges kapell i Windsor utenfor London.

NYGIFT: Det er drøye to måneder siden Meghan og Harry ga hverandre sine «ja». Foto: Reuters
NYGIFT: Det er drøye to måneder siden Meghan og Harry ga hverandre sine «ja». Foto: Reuters Vis mer

Denne uken deltok prins Harry i en polokamp, og fra sidelinjen fulgte Meghan stolt med. Prinsen scoret to mål for laget sitt, St. Regis, som til slutt gikk seirende ut av kampen med resultatet 5-4.

At Meghan var stolt av ektemannen, var tydelig å se. Etter kampen belønnet hun ektemannen med et skikkelig seierskyss.

- Stormforelsket

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, er det ingen tvil om at paret fortsatt er veldig forelsket.

- Hertuginne Meghan og prins Harry er stormforelsket. Hun hadde bare øyne for sin tøffe ektemann under polokampen. På seierspallen var det Meghan som tok initiativet til kysset, og Harry var slettes ikke vondt å be.

KONGELIG KYSS: Prins Harry scoret for vinnerlaget - og fikk sin belønning av Meghan etter kampen. Foto: NTB scanpix
KONGELIG KYSS: Prins Harry scoret for vinnerlaget - og fikk sin belønning av Meghan etter kampen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Og Harry og Meghans romantiske kyss, kan minne om prins Charles (69) og Diana. Også den avdøde prinsessen var ofte med på polokamper da Charles spilte.

- For 31 år siden var det prinsesse Diana som delte ut pris til prins Charles. Hun var imidlertid litt mer reservert da prins Charles tok initiativ til kysset, sier Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng.

1986: Charles og Diana Foto: NTB Scanpix
1986: Charles og Diana Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan var tydelig glad på vegne av hele Harrys lag, og delte også ut slengkyss til lagkaptein Nacho Figueras. Så vendte hun seg mot ektemannen og ga ham et langt kyss på munnen, ifølge People.

Hertuginnen strålte i en marineblå kjole med asymmetrisk skjørtekant fra motehuset Antonia Berardi.

Dette er første gang at de nygifte deler et kyss i offentligheten etter bryllupet 19. mai.

- Bortsett fra kyssene på kirketrappen er dette første gang Meghan og Harry kysser på et så offentlig arrangement, sier Stavseng.

2018: Harry og Meghan poserer sammen med vinnerlaget etter polokampen. Foto: NTB Scanpix
2018: Harry og Meghan poserer sammen med vinnerlaget etter polokampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
1896: Charles og Diana feirer seieren etter en polokamp. Foto: NTB Scanpix
1896: Charles og Diana feirer seieren etter en polokamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kongehuseksperten mener det er fint at også kongelige viser følelser, og trekker frem vår egen kronprinsesse Mette-Marit (44), som en av dem som er flinke til dette.

KJÆRLIGE: Meghan holdt godt rundt sin prins etter polokampen. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGE: Meghan holdt godt rundt sin prins etter polokampen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er bare fint at man viser følelser offentlig. I Norge er Mette-Marit kongelig mester i både kyss og tårer. Det er bare fint at man viser ekte følelser, sier kongehuseksperten.

Kampen prinsen spilte var en veldedighetskamp for organisasjonen Sentebale, og pengene som ble samlet inn går til fattige barn i det afrikanske landet Lesotho. Prins Harry følger i sine mors fotspor når det gjelder engasjementet for Sentebale.

Første offentlige date

Meghan og Harry har også tidligere vært sammen på polokamp. Første gang paret viste seg sammen på et offentlig arrangement var for ett år siden. Da viste turtelduene sin kjærlighet for hverandre under et poloarrangement i Ascot.

Akkurat som nå, var prinsen også den gang med for å spille, til støtte for sine veldedige organisasjoner Sentebale og WellChild.

Også under fjorårets polokamp, var de to tydelig forelsket, men det var ingen som lyktes i å få et bilde av dem sammen.

Mens prinsen red elegant rundt på hesten, sto Meghan på sidelinjen og smilte bredt. Det var ingen tvil om at hun var stolt av sin rojale kjæreste, som har vokst opp med den høythengende idretten.

Saken fortsetter nedenfor.

Bryllupsreise

Siden prinsebryllupet i mai, har det vært knyttet stor spenning til destinasjonen for parets bryllupsreise. Reisemål som blant annet Canada og Irland vært nevnt.

I juni hevdet kilder overfor E! News at det nygifte paret var i Øst-Afrika på en svært privat bryllupsreise, der de besøkte mer enn to land.

De skal blant annet ha vært på safari, drevet med ulike utendørsaktiviteter, men også slappet av i varmen etter den svært hektiske bryllupsperioden.

- Det var en perfekt pause, og de fikk til en fin blanding av begges lidenskaper. Det var en perfekt ferie før de går inn i et travelt halvår, sier en kilde til nettstedet.

Det skal ha vært en hovedprioritet for Meghan og Harry at reisemålet ville gi dem fred og ro, etter et svært offentlig bryllup.

- Å dra et sted der de trengte minimalt med sikkerhet og ikke måtte bekymre seg for at folk ser dem, har vært det viktigste for dem, sier kilden.

LES OGSÅ: Michelle Williams giftet seg med hemmelig kjæreste i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer