Her gjør Kurt Nilsen som Carrie

Den norske artisten klarte ikke å dy seg da han gikk forbi «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parkers berømte leilighet.

GJORDE SOM CARRIE: Kurt Nilsen slo seg løs foran TV-boligen til Sarah Jessica Parkers berømte rollefigur under ferieturen i New York. Foto: Instagram/HBO
GJORDE SOM CARRIE: Kurt Nilsen slo seg løs foran TV-boligen til Sarah Jessica Parkers berømte rollefigur under ferieturen i New York. Foto: Instagram/HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kurt Nilsen (36)  hadde i fjor en travel høst med både jobben som «Idol»-dommer og mange spillejobber.

Nå har Kurt og kjæresten Oda Rivrud (25) funnet roen i sydligere strøk. Der nyter paret varmen og hverandre.

– Med verdens beste Oda. På et vakkert sted langt unna. Vi skal finne roen etter en hektisk tur i storbyen, New York, skrev Kurt for få dager siden på Instagram.

Hvor de nyter strandlivet er ikke kjent, men at de to har hatt mye moro sammen, er det liten tvil om.

TV-STJERNER: Cynthia Nixon som Miranda, Sarah Jessica Parker som Carrie og Kristin Davis som Charlotte i serien «Sex og singelliv». Foto: HBO
TV-STJERNER: Cynthia Nixon som Miranda, Sarah Jessica Parker som Carrie og Kristin Davis som Charlotte i serien «Sex og singelliv». Foto: HBO Vis mer

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer om Kurt Nilsens ferietur. Foto: Faksimile
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer om Kurt Nilsens ferietur. Foto: Faksimile Vis mer

I New York benyttet paret blant annet anledningen til å gå forbi leiligheten som ble kjent som Sarah Jessica Parkers hjemsted i den populære TV-serien «Sex og singelliv».

Den tidligere Nobelkonsert-vertinnen ble på 90- og 2000-tallet verdensberømt for sin rolle som den kjærlighetssøkende skribenten Carrie Bradshaw.

«Omg, trappen/leiligheten til Carrie (Sex & TheCity)! Det var ikke bare jentene som ville ta bilde», skrev han under fotoet hvor han poserer foran huset som er blitt en severdighet.

Her kan du lese mer om «Sex og singelliv»-turisme i New York

Det var i september 2013 Se og Hør kunne avsløre at Kurt hadde funnet lykken med Oda, etter at de møtte hverandre under innspillingen av «Idol».

Oda skal da ha jobbet  som produksjonsassistent i «Idol». Senere har hun jobbet for «Ettermiddagen» i samme kanal.

LES OGSÅ: - Jeg skal stå på kjøkkenet hele julen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer