Her gjør Kim og venninnene som gutta i «SKAM»

Den næringsrike drikken er blitt en populær rekvisitt i superkjendisenes ferske videoer.

DET MELKES: Denne uken har både norske «SKAM» og Hollywood-damene Kim Kardashian, Chrissy Teigen og Fergie brukt melk i kommersiell sammenheng. Foto: Skjermdump // Instagram // NRK
DET MELKES: Denne uken har både norske «SKAM» og Hollywood-damene Kim Kardashian, Chrissy Teigen og Fergie brukt melk i kommersiell sammenheng. Foto: Skjermdump // Instagram // NRK Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken slapp NRK første promovideo i forbindelse med sesong tre av den populære ungdomsserien «SKAM», og fansen fikk endelig en pekepinn på hvem det er som har hovedrollen i den kommende sesongen - nemlig karakteren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe.

I videosnutten ble vi med «SKAM»-gutta inn i gymgarderoben, hvor både William, Jonas og Chris med flere har vannkrig. Mot slutten av videoen ser vi at en melkekartong blir kastet mot skapveggen rett over hodet til Isak - og melken ender opp med å dryppe nedover ansiktet hans. Se hele promovideoen her.

I overført betydning kan melk bety så mangt - og det har også reality-kjendis Kim Kardashian (35) og hennes kjendisvenninner Chrissy Teigen (30) og Fergie (41) sett sitt snitt til å spille på.

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Natt til lørdag la de tre kjendisdamene ut flere bilder fra Fergies nye musikkvideo for låta «M.I.L.F. $» (uttalt MILF Money) på sosiale medier. I videoen er det nemlig flere kjendismødre som stiller opp. Ordet «MILF» er forkortelse for uttrykket «Mothers I'd Like to Fuck» - og for disse nybakte mødrene er jo nettopp melk («milk» på engelsk) en stor del av hverdagen.

Se musikkvideoen her:

I løpet av bare én uke er dermed den næringsrike drikken blitt en rekvisitt i to svært populære kjendissettinger både nasjonalt og internasjonalt.

«SKAM» har tatt av i det norske samfunnet, og er NRKs mest populære serie gjennom tidene. Nå spekuleres det i om Isak, som angivelig er den karakteren i «SKAM» vi altså skal følge neste gang, er homofil - og at dette er noe av det vi får ta del i når vi får være flue på veggen når sesong tre har premiere til høsten.

- Spennende at de har valgt en tilsynelatende homofil gutt til å være hovedrollen

Til KK.no sa Ingvild Endestad, som er leder av FRI (tidligere Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) denne uken at hun mener at det både er viktig og bra at «SKAM» tar opp temaer som homofili. 

- Jeg tror det er viktig at ungdomsserier som «SKAM» viser mangfold av kjønn og seksualitet. Der har serien allerede gått frem som et godt eksempel, ved blant annet å vise sterke fine karakterer, og nå vil det bli spennende å se at de mest sannsynlig har valgt en tilsynelatende homofil gutt til å være hovedrollen i sesong 3. Det er spesielt viktig i en serie som «SKAM», som har en veldig forbildefunksjon og som utfordrer mange normer, som seksualitet, identitet, kjønn og religion.

POPULÆRE: Jentene i den populære TV-serien «SKAM» gjorde sin offisielle debut under Gullruten i Bergen i mai. Til høsten er det «SKAM»-guttas tur å få TV-tid på NRK. Foto: NTB scanpix
POPULÆRE: Jentene i den populære TV-serien «SKAM» gjorde sin offisielle debut under Gullruten i Bergen i mai. Til høsten er det «SKAM»-guttas tur å få TV-tid på NRK. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «SKAM»-William dukket opp på ELLE-fest