Her gjør Kardashian som Tone

- Lille North fikk så mye oppmerksomhet at folk glemte hva anledningen var.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da den norske stjernen Tone Damlis (26) søster, Tale, giftet seg i juli, gjorde de oppmøtte store øyne da Tone og datteren Billie kom i matchende kjoler.

STJERNEBESØK: Fansen flokket seg sammen for å få et glimt av Kim, North og Kanye i Paris. Foto: UKNY/ All Over Press
STJERNEBESØK: Fansen flokket seg sammen for å få et glimt av Kim, North og Kanye i Paris. Foto: UKNY/ All Over Press Vis mer
PÅ FØRSTE RAD: Kim Kardashian hadde også med seg mamma Kris Jenner på Givenchy-showet. Foto: All Over Press
PÅ FØRSTE RAD: Kim Kardashian hadde også med seg mamma Kris Jenner på Givenchy-showet. Foto: All Over Press Vis mer
I bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård kom skuespiller Marian Saastad Ottesen og datteren Mai i matchende TSH-kjoler. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
I bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård kom skuespiller Marian Saastad Ottesen og datteren Mai i matchende TSH-kjoler. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

På det tidspunktet var Billie kun to måneder gammel, men fikk allerede æren av å ha på seg sin første designkjole, spesialsydd av den norske moteskaperen Tina Steffenakk Hermansen.

Under Givenchys moteshow i Paris søndag kveld, gikk realitystjernen Kim Kardashian (33), etter all sannsynlighet tilfeldigvis, i Tones fotspor.

Kardashian hadde nemlig med seg datteren North, og mor og datter kom i matchende Givenchy-kjoler.


Stjerneoppmøtet gikk selvsagt ikke upåaktet hen i den franske hovedstaden.

«Det var så mye oppmerksomhet rundt den lille stjernen at folk nesten glemte grunnen til at de var der: Raccardo Tiscis nye klær», skriver nettstedet Huffington Post.

Kardashians ektemann, rapperen Kanye West (37), var også til stede under arrangementet. Den lykkelige familien hadde plasser på første rad.


Om Tone og Billies kjoler i søsterens bryllup, sa designeren følgende:

– Mor og datters kjoler er sydd av samme stoff, med håndbroderte paljetter og krystaller. Det er unike, eksklusive kjoler spesiallaget til anledningen. Tone har ikke vært involvert i designet, men hun har selvfølgelig kommet med sine meninger, sa Tina Steffenakk Hermansen til Seoghør.no.

At mor og datter matcher hverandre under større arrangementer er ikke så uvanlig. Det samme gjorde skuespiller Marian Saastad Ottesen og datteren Mai i bryllupet til Isabel Ødegaard og Christian Skolmen i sommer.


Marian og datterens kjolestunt var nesten en tro kopi av Tone og Billie. Kjolene deres var nemlig også fra designeren TSH.

- Jeg har brukt kjoler fra TSH mange ganger før og det var designeren selv som kom på at det ville vært morsomt å kle opp datteren min, Mai i det samme, sa hun til VG den gangen.

LES OGSÅ: Lille Billie matchet mamma i paljetter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer