SPØKEFUGL: Skuespiller Kristen Bell fulgte opp «nå har vi født»-bildetrenden på sosiale medier med å legge ut et nærbilde av en gorilla-babyhånd. Foto: Retna/Photoshot
SPØKEFUGL: Skuespiller Kristen Bell fulgte opp «nå har vi født»-bildetrenden på sosiale medier med å legge ut et nærbilde av en gorilla-babyhånd. Foto: Retna/PhotoshotVis mer

Her gjør hun narr av babybilde-trenden

Hollywood-stjernen la ut alternativt «nå har vi født»-bilde på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Etter at sosiale medier ble en del av folks hverdag, har stadig flere benyttet seg av nettopp Twitter, Instagram og Facebook for å annonsere for verden at deres lille pode er født.

Nærbilde-foto av de nyfødte er altså blitt en trend blant de nybakte mødrene på sosiale medier, og kjendiser som Tone Damli (26), supermodell Natalia Vodianova (32) og «svømmefrue» Anja Johansen (26) har alle oppdatert følgerne sine med detaljbilde av deres små krabater.

Den amerikanske skuespilleren Kristen Bell (34) gjør på sin måte narr av de såkalte «nå har vi født»-bildene.

Denne uken annonserte hun nemlig via Twitter at hun og ektemannen Dax Shepard (39) hadde blitt foreldre på nytt, ved å legge ut et nærbilde av en gorilla-hånd som holder en gorilla-babyhånd.

BLE FORELDRE: Skuespillerparet Kristen Bell og Dax Shepard har en datter fra før. Denne helgen ble de to foreldre til en liten jente igjen. Bildet til høyre er et skjermdump av Twitter-oppdateringen stjernen la ut etter fødselen. Foto: Stella Pictures / Twitter
BLE FORELDRE: Skuespillerparet Kristen Bell og Dax Shepard har en datter fra før. Denne helgen ble de to foreldre til en liten jente igjen. Bildet til høyre er et skjermdump av Twitter-oppdateringen stjernen la ut etter fødselen. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer

«Østrogenet har nådd nye høyder! Lykke til @daxshepard1, og velkommen til verden Delta Bell Shepard :)», skriver den nybakte moren til Twitter-bildet.

Fra før har skuespillerparet, som forlovet seg i 2010, datteren Lincoln Bell Shepard (snart 2) sammen. Til People har Bell avslørt at det denne gangen var vanskeligere å finne navn til den lille:

- Det var en hard nøtt å knekke, men heldigvis har vi bestemt oss for et navn nå. Det er et stort press, spesielt siden vi følte at Lincoln var så perfekt.

Dax og Kristen giftet seg i hemmelighet i fjor høst.

LES OGSÅ: - Jeg banner foran datteren min