- Her gjør hun Miley til skamme

Jennifer Lopez beviste hvem som er sjefen av «twerking».

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (21) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sine såkalte «twerke»-evner, som er en spesiell måte å riste med rumpa på.

Cyrus har fått mye kritikk for å være for vulgær, og flere har ifølge Daily Mail uttalt at hun ikke har noen rumpe å «twerke» med.

Nå viser superstjernen Jennifer Lopez (44) hvordan det skal gjøres.

Onsdag gjorde 44-åringen et show i Miami, hvor hun ristet løs som aldri før. Hun opptrådte med sin nye singel «Booty», og viste godt fram bakdelen for de oppmøtte. Stjernen hadde på seg en fargerik body, høye heler, store øreringer og høy hestehale.

«Hun gjør Miley til skamme», skriver den britiske tabloidavisen, som mener Lopez «twerker» Miley Cyrus ned i støvlene.

Se video fra showet øverst i saken!

JLo: Jennifer Lopez ristet heftig på rumpa under onsdagens konsert.
JLo: Jennifer Lopez ristet heftig på rumpa under onsdagens konsert. Vis mer

«American Idol»-dommeren har nylig fulgt en streng diett for å gå ned i vekt og bli sunnere. Ifølge Us Weekly har hun hatt seks timer med dansetrening hver dag, i tillegg til å spise kun veganermat.

- Jeg er egentlig ingen treningsnarkoman, men jeg danser mye under showene mine, så jeg er nødt til å holde meg i form, sier hun.

Hun gikk fra størrelse 36 til 34, bare ved å kutte ut melk, kjøttprodukter og gluten.
Også barna spiser vegansk mat.

- Det hender selvfølgelig at Max sier han vil ha ordentlig ost, og ikke den veganske osten vi har hjemme, forteller Lopez til nettstedet.

DATTEREN: Jennifer Lopez viste seg nylig sammen med datteren Emme, i nesten identiske antrekk.  Foto: H.Vallenilla, PacificCoastNews/A
DATTEREN: Jennifer Lopez viste seg nylig sammen med datteren Emme, i nesten identiske antrekk. Foto: H.Vallenilla, PacificCoastNews/A Vis mer

Den flotte figuren ble godt vist frem under onsdagens konsert, og sangeren beviste med sin rumperisting at de eldste er eldst.

Tdilig i Juli ble det kjent at sangeren og Casper Smart (27) gikk hver til sitt. Men tobarnsmoren har ikke gitt opp kjærligheten av den grunn. Snarere tvert imot.

- Jeg tror på kjærligheten mer enn noen gang. Jeg tror jeg har blitt smartere nå, forteller hun til New York Daily News, og legger til at fansen vil forstå sitt nye syn på livet når de hører albumet «A.K.A».

LES MER: - Utro med transseksuell