COMEBACK: Slik ser Debbie Allen i rollen som rektor på "Fame"-skolen i den nye filmen.  Foto: Filmweb
COMEBACK: Slik ser Debbie Allen i rollen som rektor på "Fame"-skolen i den nye filmen. Foto: FilmwebVis mer

Her gjør hun Fame-comeback!

80-talls-stjernen snører på seg danseskoene igjen. Se hvordan det har gått med de andre barnestjernene.

SEHER.NO: 29 år etter at dansefilmen "Fame" erobret publikums hjerter verden over og gjorde skuespillerne berømte, har Hollywood laget en ny film om livet ved danseskolen New York City High School of Performing Arts.

Men selv om elevene er nye, vil et av fjesene være velkjent for dem som så filmen og fulgte med på TV-serien som gikk i hele seks sesonger på 80-tallet.

Debbie Allen (59), som spilte rektoren Lydia Grant på den populære danseskolen, er nemlig tilbake i rollen som gjorde henne kjent for alvor.

- Jeg likte ideen. Skuespillerne er forskjellige, men ungdom sliter fortsatt med de samme problemene som de gjorde den gang, sa Debbie i februar til Daily Mirror.

Etter at TV-serien "Fame" ble lagt ned i 1987, har Allen jobbet som koreograf for blant annet Michael Jackson og Maria Carey, produsert flere TV-show og vært dommer i TV-konkurransen "So You Think You Can Dance".

Allen, som er søsteren til en annen 80-talls stjerne - Phyllica Rashad fra "The Cosby Show" - driver også en virkelig danseskole kalt Dance Academy.

Og hun hevder hun er like streng der som på film og TV.

- Jeg er en rektor som gjør det klart for elevene at de kan vente seg en tøff utfordring. Og de vil takke meg, for det er det!.

Den nye "Fame"-filmen har norsk premiere 16. oktober.

Se traileren her:Se traileren til den originale "Fame"-filmen fra 1980 her:LES OGSÅ: Amerikansk stjerne i norsk serie