Vixen Awards:

Her gjør hun det igjen

Stakk av med den gjeve prisen - igjen.

«VIXEN»: Leah Isadora Behn ble årets beauty-influenser. Under takketalen hyllet hun både mamma og pappa. Video: Vixen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GAMLE LOGEN / OSLO (Se og Hør): Fredag kveld går endelig årets Vixen Awards av stabelen. Det er en prisutdelig for landets største og beste influensere.

Da prisutdelingen gikk av stabelen i 2021, stakk Märtha Louise (52) og Ari Behns datter Leah Isadora Behn (17) av med prisen for Årets influenser: Beauty.

I år gjør hun det igjen.

Dermed har Behn to store influenserpriser å skimte med, til tross for kort tid i bransjen.

STOLT: Prinsesse Märtha Louise var til stede for å støtte datteren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOLT: Prinsesse Märtha Louise var til stede for å støtte datteren. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Fra scenen var det en svært fornøyd vinner som mottok prisen.

- Da jeg sto her for ett år siden ante jeg ikke noe av hva jeg skulle si, eller hvem jeg skulle nevne. Vi så alle hvordan det gikk, og jeg vet egentlig ikke så mye i år heller, smiler hun.

«VIXEN»: Leah Behn på den røde løperen. Video: Luna Lea. Reporter: Jenny Aas Vis mer

- Jeg føler jeg blir så glad, for personlig har jeg vokst veldig mye, ved å gå ut av komfortsonen og oppleve mye nytt. Det jeg elsker å drive med, mer enn noe annet, liker andre folk også. Det er helt sykt.

Videre takker hun familie og venner.

- De bare støtter meg uendelig. Og en ting jeg har tenkt veldig på i det siste er, sorry mamma, å gi faen i hva noen har å si. Jeg får så mange DMs av mange som spør hvordan jeg tør, og det jeg har å si til hvem som helst som vil gjøre det de vil, gjør det!, oppfordrer hun videre.

Overfor Se og Hør forteller Leah Behn at hun ikke forventet å få pris i år også.

«VIXEN»: Ryktene har svirret rundt Oskar Westerlin og Sophie Elise Isaksen. Vi har spurt hva som foregår. Video: Klaus Fjellro. Reportere: Kine Falch / Jonas Hammer Vis mer

- Jeg var litt mer forberedt enn i forrige gang, men jeg har tenkt mer på at jeg skal vite hva jeg skal si denne gangen, sier hun, og innrømmer at hun har øvd litt på en eventuell takketale.

Resten av kvelden skal feires med gode venner, forteller Behn, og legger til at hun gleder seg til å se resten av prisutdelingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer