STRENG MINE: Heather Locklear er tilbake i sin vanlige strenge stil, når hun tirsdag gjør comeback i stjernerollen som Amanda Woodvard i nye "Melrose Place".
STRENG MINE: Heather Locklear er tilbake i sin vanlige strenge stil, når hun tirsdag gjør comeback i stjernerollen som Amanda Woodvard i nye "Melrose Place".Vis mer

Her gjør hun comeback i "Melrose Place"

Heather Locklear har ikke glemt gamle divatakter...

SEHER.NO: Heather Locklear (48) gjorde braksuksess verden rundt med sin rolle som den strenge reklame-sjefen Amanda Woodward i 90-talls-serien "Melrose Place".

Derfor var det mange fans som jublet høyt, da det ble kjent at hun hadde takket ja til å gjenta sin stjernerolle i den nye versjonen av den populære serien.

Tirsdag kan endelig den amerikanske fansen gjøre seg klar til "Amanda-fest" på TV-skjermen, og skal vi tro sniktitten som nå har blitt lagt ut på nettet, har ikke Heathers rollefigur myknet med årene.

- Dette kontoret er en skandale, konstaterer hun i sin kjente nådeløse stil, når hun møter opp på den første dagen i sin nye jobb som sjef i PR-firmaet WPK.

- Hun prøver egentlig bare å rydde opp i alt rotet, som alle lager. Det er derfor hun blir kalt en "bitch", men hun er ikke det i virkeligheten. Hun trenger å komme seg på føttene igjen. Hun vil tilbake til toppen, sier Locklear om den nye "Amanda" til bladet TV Guide.

Det er foreløpig ikke kjent om noen norske kanaler vil vise den nye versjonen av "Melrose Place".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Kastet ut av "Melrose Place"

Se Heather Locklears comeback i "Melrose Place" her: