Her gjør Hogan som Miley

Fribryteren etterlot ikke mye til fantasien da han parodierte popstjernens musikkvideo.

Her gjør Hogan som Miley
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fribryter og realitystjerne Hulk Hogan (60), kjent fra realityserien «Hogan Knows Best» på MTV, er den siste i rekken som kaster seg inn i alt oppstyret rundt popstjernen Miley Cyrus (20). Hogan sitt forsøk er derimot litt mer kreativt enn de aller fleste.

TANGA: Hulk Hogan etterlot lite til fantasien da han spilte inn en parodi av musikkvideoen til Miley Cyrus. Foto: YouTube
TANGA: Hulk Hogan etterlot lite til fantasien da han spilte inn en parodi av musikkvideoen til Miley Cyrus. Foto: YouTube Vis mer

Fribryteren har, i forbindelse med lanseringen av sitt nye nettsted, lagt ut en ny reklamefilm på Youtube.

I videoen ser man Hogan, med sine 193 centimeter og 125 kg, svinge seg på toppen av en rivekule som en parodi på Miley Cyrus sin musikkvideo til hitlåten «Wrecking Ball».

Dette er derimot ikke den første gangen en video med Hulk Hogan i hovedrollen sjokkerer på internett. I 2012 ble en sexvideo med realitystjernen lekket på nettet. Videoen viste Hogan som hadde sex med Heather Clem, som på den tiden var gift med Hogans bestevenn, Bubba Clem. Videoen skal angivelig ha blitt spilt inn i 2006.

Sexvideoen er langt fra den første skandalen i Hogan-familien. Bryterens privatliv skapte overskrifter også i 2008 da datteren Brookes venninne Christiane Plante hevdet å ha hatt en affære med Hulk mens han ennå var gift med kona Linda Hogan. Stjernens sønn Nick har også vært mye i mediene etter at han krasjet sportsbilen sin og måtte sone for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

Sammen med ekskona har Hulk barna Brooke (25) og Nick (23). Paret skilte seg i 2007.

LES OGSÅ:    - Jeg aner ikke hvem jeg har sex med

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer