<strong>GJORDE EGEN VERSJON:</strong> Alexander Rybak overrasket fansen med sin egen versjon «Satellite». Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
GJORDE EGEN VERSJON: Alexander Rybak overrasket fansen med sin egen versjon «Satellite». Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer

Her gjør han narr av Tysklands Eurovision-håp

Alexander Rybak har ikke glemt møtet med fjorårets Eurovision-vinner. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Se video med Rybaks versjon av «Satellite» nederst i saken!

Alexander Rybak (24) har de siste dagene vært på plass i Düsseldorf som reporter for NRK under Eurovision.

Onsdag møtte «Fairytale»-stjernen fansen i den tyske byen, og han tok seg god tid til både klemmer og småsnakk med de oppmøtte jentene.

24-åringen brukte også anledningen til å gi et lite stikk til Tysklands Eurovision-håp, Lena Meyer-Landrut (20), for hennes engelskuttale.

- Det er en jente som ble forelsket i en larve, og hun lagde en sang om det. Vet dere hvem jeg snakker om? spurte han den oppmøtte fansen.

Deretter framførte 24-åringen sin egen versjon av «Satellite», hvor han byttet ut ordet «love» med «larv».

- Det er jo det hun synger! sa artisten til stor latter fra salen.

For ett år siden vant Lena Europas hjerter, og stakk av med Eurovision-seieren med låten «Satellite», og i år skal hun forsøke å sjarmere publikum med «Taken by a stanger».

Rybak og Lena ble gode venner under Eurovision i Oslo i fjor, og de to fikk ekstra mye oppmerksomhet etter at «Fairytale»-stjernen lurte seg til et kyss etter at hun gikk av med seieren i konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rybak savner Maria  [obj:media:9641]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer