FIKK LATTERKRAMPE: Henriette Bruusgaard og Tommy Steine visste ikke helt om de skulle le eller gråte da Tommy Sharif ikke hadde skrellet eggene som lå i tomatsuppa. Foto: TVNorge
FIKK LATTERKRAMPE: Henriette Bruusgaard og Tommy Steine visste ikke helt om de skulle le eller gråte da Tommy Sharif ikke hadde skrellet eggene som lå i tomatsuppa. Foto: TVNorgeVis mer

Her gjør han en kjempetabbe

- Det var rett og slett en skandale...

SEHER.NO: SEHER.NO: "4-stjerners middag" var i fjor en stor suksess på TVNorge. Mandag kjørte kanalen igang igjen med sesong 2 av programmet, og det var fotballmamma Berit Riise som var første kvinne ut til å varte opp sine tre kjendisgjester.

Tirsdag er det dekk-kongen Tommy Sharif sin tur. Det blir en middag hverken Berit Riise, Tommy Steine eller Henriette Bruusgaard kommer til å glemme med det første. Til Seher.no innrømmer Sharif også at det ble en pinlig affære - i hvert fall matmessig.
 
- Det var en ren fiasko. En skandale, rett og slett, sier han.

Pakistaneren, som har bodd i Norge i en årrekke, valgte nemlig å servere Toro tomatsuppe til forrett, pølser med potetmos som hovedrett og tress-is til dessert. Men det var ikke det verste.

Det aller pinligste var nemlig tabbene han gjorde underveis. Så ille var det, at en småbekymret Tommy Steine selv måtte hjelpe til med å koke pølsene - i frykt for hva som kunne skje...

Før den tid hadde nemlig gjestene fått seg litt av en latterkrampe - da verten serverte tomatsuppa. Sharif hadde - riktig nok - kokt egg som lå i suppegryta. Problemet var bare at han hadde kokt eggene i suppa. Han hadde heller ikke tatt av skallet etterpå.

- Tullet du, Tommy, eller er du virkelig så dårlig til å lage mat?

- Nei, jeg tullet ikke. Det var jo kokende tomatsuppe, og da spiller det ingen rolle om man koker eggene i suppa eller ved siden av. Men jeg kan ikke fatte at de ikke hadde stivnet, de burde kanskje kokt litt mer, erkjenner Sharif til Seher.no.

I programmet kommer det tydelig fram at de tre gjestene ikke helt tror på at verten ikke visste at egg til tomatsuppe skal skrelles før det hele serveres. 

- De fleipet mye med meg etterpå, men vi hadde det jo hyggelig. Men jeg så på ansiktsuttrykkene deres at de hadde lyst til å lage snøballer av den harde potetmosen, og putte pølsene opp et visst sted. Uansett, jeg er veldig, veldig glad for å ha fått vært med i et så bra konsept. Men jeg blir utrolig flau når jeg ser det på TV, selv om det er klippet og fremstilt akkurat som det var.

Sharif er derimot sjeleglad for spesielt én ting:
 
- Jeg er glad for at jeg har den hudfargen jeg har, for da ser ikke folk at jeg rødmer, smiler han.

Mandagens sesongpremiere av "4-stjerners middag" hadde 289.000 seere. Dermed knuste de TV 3s "Celebert Selskap", som hadde 61.000 seere.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ KOMMENTAREN: Jo flere kokker, jo mer søl