GJESTER NORTHUG: Henriette Steenstrups rollefigur Edel er på besøk hos Petter Northug i innslaget "I stolen med Petter". De havner imidlertid i senga sammen. Foto: Globus Media
GJESTER NORTHUG: Henriette Steenstrups rollefigur Edel er på besøk hos Petter Northug i innslaget "I stolen med Petter". De havner imidlertid i senga sammen. Foto: Globus MediaVis mer

Her gjør Edel seksuelt fremstøt mot Northug

- Trøndere har for meg hittil vært en gedigen skuffelse.

SEOGHØR.NO: I innslaget «I stolen med Petter» fra skistjernen Petter Northugs nye nettside Northug TV, er det Henriette Steenstrups (41) rollefigur Edel som er gjest.

TETT PÅ: Petter og Edel kommer tett på hverandre i det humoristiske innslaget. Foto: Globus Media
TETT PÅ: Petter og Edel kommer tett på hverandre i det humoristiske innslaget. Foto: Globus Media Vis mer

Praten er lett og ledig, og i vanlig Edel-stil av det svært kroppslige slaget. Og når Petter Northug (29) spør Edel om mannfolka i Oslo er mer pripne enn menn i Trøndelag, gjør Edel et seksuelt fremstøt mot skistjernen.

- Vet du hva Petter, det er en myte. Trøndere for meg har hittil vært en gedigen skuffelse, da med unntak av «knullestuten» Oddvar Brå. Men den skuffelsen kan vi du rette opp på etterhvert, hvis du har tida til det? sier hun på sitt typiske vis.

Se hvordan Petter reagerer her:


- Plukker du mannlige gjester til «Dritseint med Edel» etter seksuell tiltrekningskraft?

- Faktisk ikke, der er jeg veldig profesjonell. Programmet handler om aktuelle temaer, og jeg er nødt til å ha gjester som kan reflektere smart over ting i tiden. Det er derfor du ikke har vært invitert.

Det var i september nyheten om at Northug skulle lansere sin egen TV-kanal kom. På Northug TV kommer skiesset med en blanding av underholdning og treningstips.

- Det er mye man vil formidle. Og jeg tror vi har mange spennende tanker å dele med folket. Da tenker jeg ikke bare på langrennstips og teknikkvideoer, men vi ønsker også å komme med litt humor. Gi et innblikk i hvordan min hverdag er, sa Northug til VG.LES OGSÅ: - Ikke se bort i fra at jeg blir betraktelig tjukkere