Her gjør de som Posh og David

Justin Timberlake og Jessica Biel tok utfordringen på strak arm på basketballkamp.

KLINTE TIL: Da Jessica og Justin fikk kameraet rettet mot seg, tok de utfordingen på strak arm og kysset hverandre. Foto: All Over Press
KLINTE TIL: Da Jessica og Justin fikk kameraet rettet mot seg, tok de utfordingen på strak arm og kysset hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ofte kort avstand mellom stjernene når basketball-laget Los Angeles Lakers spiller på hjemmebane.

Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) var tilstede på playoff-kampen mellom Lakers og Denver Nuggets på lørdag, og så ut til å kose seg på første rad.

Det var de også rent nødt til da de fikk det beryktede «kysse-kameraet» rettet mot seg. Det er en fast del av underholdningen, som består av å vise tilfeldige par blant publikum på storskjerm, og oppfordre dem til å kysse.

Justin og Jessica tok utfordringen på strak arm, og klinte til så alle kunne se.

Da David (37) og Victoria Beckham (38) for to uker siden var på plass under en tidligere playoff-kamp, fikk de også samme utfordring.

Paret skal ha blitt overrasket da de så seg selv på storskjermen, men David tok raskt kommandoen og kysset Victoria på munnen, til stor jubel fra salen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Kyss henne, David!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer