FASTLENKET: Jennifer Aniston er festet i sengekanten med et håndjern. Foto: Stella Pictures
FASTLENKET: Jennifer Aniston er festet i sengekanten med et håndjern. Foto: Stella PicturesVis mer

Her gjør de det igjen!

Filmselskapet gnir seg nok i hendene over oppmerksomheten disse bildene får...

SEHER.NO: Hollywood-stjernene Jennifer Aniston (40) og Gerard Butler (41) har blitt koblet til hverandre ved flere anledninger, selv om de aldri har innrømmet at de er et par. Men nå smiser filmselskapet mens jernet er varmt.

Senest på "Golden Globe"-festen for snaue to uker siden ble skuespillerne observert tett på hverandre. Flere gjester ved festen skal angivelig ha sett at kollegene kysset heftig på kjøkkenet.

- Etter at de delte ut en pris, var de backstage og drakk champagne sammen. Til slutt kysset de heftig på kjøkkenet. De var uadskillelige hele kvelden, og så definitivt ut som et par, sa en kilde til New York Post.

Mot slutten av fjoråret spilte Butler og Aniston hovedrollene i filmen "The Bounty Hunter", som handler om Butler, i rollen som Milo, som skal få tak i sin ekskone Nicole, som spilles av Aniston.

Bildene som er sluppet fra filmen, som har verdenspremiere i mars, viser Butler og Aniston i intime scener, der blant annet et håndjern er involvert. Og filmselskapet gnir seg nok i hendene over oppmerksomheten bildene får og det er nok neppe tilfeldig at bildene er sluppet akkurat nå mens ryktene om forholdet har nådd sitt høyepunkt.

Så om ikke Aniston og Butler er et par, ser de i hvert fall ut til å trives godt i hverandres selskap...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Verdens heteste par i 40-årene?