Her gjør de det, igjen!

Se de eksklusive bildene fra Mariah Carey og Nick Cannons tredje bryllup på like mange år.

GIFTET SEG FOR TREDJE GANG: Mariah Carey og Nick Cannon fornyet ekteskapsløftene for tredje gang forrige fredag.  Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG FOR TREDJE GANG: Mariah Carey og Nick Cannon fornyet ekteskapsløftene for tredje gang forrige fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Det er kun to år siden popstjernen Mariah Carey (40) giftet seg med 11 år yngre Nick Cannon (29) i en romantisk seremoni på Careys private øy i Bahamas.

Paret, som bare hadde kjent hverandre i litt over seks uker før bryllupsseremonien, har siden den gang vært lykkelig gift, og hvert år har de en tradisjon om å fornye ekteskapsløftene, skriver Us Magazine.

Fredag i forrige uke markerte paret derfor deres bryllupsdag ved å gifte seg på nytt i hagen i deres hjem i Beverly Hills. 

Bilder fra den romantiske seremonien viser Carey i en utringet, hvit brudekjole med en bukett i hånden, mens Cannon hadde på seg en matchende hvit dress. 

Cannon har tidligere uttalt at dette er en tradisjon paret har planer om å holde hvert eneste år.

- Vi gifter oss hvert år! Det er vår greie, sa han nylig, og fortalte også at superstjernekona ville få en ny diamantring. 

Ifølge 29-åringen er bryllupsseremoniene like fantastiske hver gang. 

- Jeg må bare gjøre det hvert eneste år. Hvis du var gift med Mariah Carey, ville du også giftet deg med henne hvert år. Jeg må bare fortsette med det slik at jeg vet at det er ekte, har han sagt.  

Cannon synes heller ikke det gjør noe at han har fått kallenavnet «Mr. Carey» i amerikanske tabloider. 

- Det plager meg ikke i det hele tatt. Det er bare morsomt. Hun er, for meg, den mest kjente kvinnen i verden, sa han, og avslørte samtidig at de to drømmer om barn.

- Arbeidsplanen hennes er i ferd med å roe seg ned, så man vet aldri. I løpet av de neste årene kan det hende at de ryktene blir sanne.  


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ryktene er falske

HVIT BRUD: Mariah hadde på seg en utringet hvit brudekjole med slør. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Paret smilte og lo under den romantiske seremonien. Foto: Stella Pictures
I HAGEN: Paret holdt den private seremonien i hagen i deres hjem i Beverly Hills. Foto: Stella Pictures
NY RING: Ifølge Nick skulle Mariah få en ny diamantring i anledning seremonien. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG FOR TREDJE GANG: Mariah Carey og Nick Cannon fornyet ekteskapsløftene for tredje gang forrige fredag. Foto: Stella Pictures