«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Her gjør de det «Farmen»-deltakerne ikke får lov til

Kjendisene i «71 grader nord» legger ut innlegg på nettet - mens innspillingen fortsatt pågår.

SOSIALE MEDIER: Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Jan Thomas og John Arne Riise er alle deltakere i «71 grader nord». Flere av deltakerne har delt bilder fra innspillingen på sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram
SOSIALE MEDIER: Carina Dahl, Marthe Kristoffersen, Jan Thomas og John Arne Riise er alle deltakere i «71 grader nord». Flere av deltakerne har delt bilder fra innspillingen på sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Forrige uke startet innspillingen av nok et vakkert norgeseventyr. Ti kjendiser ble sendt til skogs, for å konkurrere om hvem som egentlig er «Norges tøffeste kjendis».

Dette blir niende sesong av kjendisutgaven til «71 grader nord», og det er litt av en bukett som nå skal reise landet rundt. Stylist Jan Thomas (50), tv-profil Carina Dahl (32), danser Nadya Khamitskaya Andersen (34) og John Arne Riise (36) er blant disse.

Normalt sett får ikke publikum se noe av produksjonen før det kommer på tv, men denne gangen har Discovery bestemt seg for å gjøre noe uventet. De har latt deltakerne dokumentere sin egen reise på sosiale medier - flere måneder før det går på tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer